Ariseks
80+ Gold
çok derine inmemek lazımBöyle şeylere gülmek istiyorum ama düşününce neredeyse müslüman kalmıyor, pek de gülemiyorum trajik.
çok derine inmemek lazımBöyle şeylere gülmek istiyorum ama düşününce neredeyse müslüman kalmıyor, pek de gülemiyorum trajik.
Farkında mıyız adam hep parçalarında kendisi hakkında bilgiler vermiş
Ben Müslüman değilim. Çoğu kişi sözde Müslüman zaten, hiçbirinede 1 gram saygım yok. Zina, alkol, dövme, faiz, kaba dil hepsi var ama Müslümanım, yok öyle bir şey. Müslümansan 5 vakit namazını kılıp zekatını vereceksin. Birde kapalı olmayıp Müslümanım diyenler var onlarda ayrı bir mesele zaten.Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence bunda gülünecek bir şey yok. Sen müslümansan 5 vakit namazını kılmıyor zekat vermiyor isen sende dinin kurallarına uymuyorsundur. Ama hala müslümansın.
Gerçek bu malesef, hiçbirine 1 gram saygım yok.Böyle şeylere gülmek istiyorum ama düşününce neredeyse müslüman kalmıyor, pek de gülemiyorum trajik.
Beni pek alakadar etmiyor. Hiçbir insan bir dini tamamen yerine getiremeyebilir ama insanları pek de yargılayamıyorum, yargılamıyorum.Ben Müslüman değilim. Çoğu kişi sözde Müslüman zaten, hiçbirinede 1 gram saygım yok. Zina, alkol, dövme, faiz, kaba dil hepsi var ama Müslümanım, yok öyle bir şey. Müslümansan 5 vakit namazını kılıp zekatını vereceksin. Birde kapalı olmayıp Müslümanım diyenler var onlarda ayrı bir mesele zaten.
Gerçek bu malesef, hiçbirine 1 gram saygım yok.
Ben Müslüman değilim. Çoğu kişi sözde Müslüman zaten, hiçbirinede 1 gram saygım yok. Zina, alkol, dövme, faiz, kaba dil hepsi var ama Müslümanım, yok öyle bir şey. Müslümansan 5 vakit namazını kılıp zekatını vereceksin. Birde kapalı olmayıp Müslümanım diyenler var onlarda ayrı bir mesele zaten.
Gerçek bu malesef, hiçbirine 1 gram saygım yok.
İnsanların dini ve yaptıkları seni neden ilgilendiriyor? Benim hiç umrumda değil.Ben Müslüman değilim. Çoğu kişi sözde Müslüman zaten, hiçbirinede 1 gram saygım yok. Zina, alkol, dövme, faiz, kaba dil hepsi var ama Müslümanım, yok öyle bir şey. Müslümansan 5 vakit namazını kılıp zekatını vereceksin. Birde kapalı olmayıp Müslümanım diyenler var onlarda ayrı bir mesele zaten.
İleride Corsair Hakkında bilinmeyenler gelebilir.Corsair diye okudum başlığı, kafa gitmiş...