Korsan link atmak yasak diye biliyorum ama özelden atılabilir diye biliyorum dikkat ,Dostlar epic games üzerinden control oyununu bedava aldım ve indirdim, ama güvenli bir türkçe yama bulamadım. varsa link atar mısınız?
hocam yamanın korsan linki mi olur, oyunun türkçe desteği yok bende türkçe destekli oynamak istiyorum. torrent oyun linki istesem neyse. zaten buldum teşekkürler.Korsan link atmak yasak diye biliyorum ama özelden atılabilir diye biliyorum dikkat ,![]()
Arkadaşın dediği gibi yama, mod vb şeyler yasak değil.Korsan link atmak yasak diye biliyorum ama özelden atılabilir diye biliyorum dikkat ,![]()
nerden buldunuz? ben de yakın zamanda oynamayı düşünüyorumhocam yamanın korsan linki mi olur, oyunun türkçe desteği yok bende türkçe destekli oynamak istiyorum. torrent oyun linki istesem neyse. zaten buldum teşekkürler.
hocam buradan indirdim, herhangi bir client vs yok direkt dosyaları değiştirip giriyorsun miss gibi.nerden buldunuz? ben de yakın zamanda oynamayı düşünüyorum
https://forum.donanimhaber.com/control-turkce-yama-ucretsiz-awe-dlc-si-dahil-aura-ceviri--139927264 virüslü olsa paylaşım yapmazlar bencehocam buradan indirdim, herhangi bir client vs yok direkt dosyaları değiştirip giriyorsun miss gibi.
not:anonymousçeviri de kaspersky bile virüs uyarısı verdi ve 3 tane client koymuşlar ilginç bir yama tavsiye etmem aşağıdaki linktekinden indirdim temiz
Control Türkçe Yama %100 Ücretsiz -DLC'ler Dahil- Aura Çeviri
Control'ün DLC çevirileri dahil tamamen ücretsiz Control Türkçe yamasını buradan indirebilir ve kolayca kurabilirsiniz. Her satırı aşkla ve özenle çevrilmiştir :)auraceviri.com
kankam okuma kıtlığı var sanırım, anonymous çeviriden bahsediyorum virüslü diye.https://forum.donanimhaber.com/control-turkce-yama-ucretsiz-awe-dlc-si-dahil-aura-ceviri--139927264 virüslü olsa paylaşım yapmazlar bence
Ne bu tavır görmemiş olabilirim gözden kaçmış olabilir ayrıca ne kankasıkankam okuma kıtlığı var sanırım, anonymous çeviriden bahsediyorum virüslü diye.
Bence bir psikoloğa görünmelisin, engelledim seni dost iyi geceler iyi günler.Ne bu tavır görmemiş olabilirim gözden kaçmış olabilir ayrıca ne kankası
Napıyım boş yapıyorsun çok da şeyim de yaniBence bir psikoloğa görünmelisin, engelledim seni dost iyi geceler iyi günler.
Online Psikolog – Online Terapi | Online Psikoloji Merkezi
Online Terapi platformu Online Psikoloji Merkezi ile Online Psikolog seçimlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde yapın. Online Psikolog ile Terapi görüşmesi.www.onlinepsikolojimerkezi.com