Nereden aldınız acaba? Link var mı?Arkadaşlar merhaba dünde konu açmıştım, anakartım MSI A320m-a pro bu yüzden anakarta takamıyorum, bu fanı nasıl montajlasam daha iyi olur hangi kabloları kullanmamı önerirsiniz? Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. Görsel fan kablolarına ait.
@crazyreign
Ayrıca egzoz fanı içe üflüyor bu 3 fanı aşağıya takıcam egzozu dışarıya ve bu 3 fanı içeriye doğrı mu takmalıyım?
Arkadaşlar herhangi bir bilgisi olan yok mu?
@Squirtle48
Nereden aldınız acaba? Link var mı?
Tam olarak nasıl taktınız bana anlatabilir misiniz?COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB 3IN1 120mm Fan (3 lü Paket,RGB Kontrolcülü) | ITOPYA
COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB 3IN1 120mm Fan (3 lü Paket,RGB Kontrolcülü) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MFX-B2DN-183PA-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Fan takmaya gerek yok di mi oraya ekstra 2 adet?Tahmin ettiğim gibi kasa Puresteel çıktı.
Daha çok pavyon istiyorsanız yan tarafa 240 MM sıvı soğutma takın ve böyle bir kasaya sıvı soğutma daha verimli oluyor.
Tamamen doğaçlama yaptım mantıgımı kullandım ve kullanım klavuzunu kurcaladım, anlat desen anlatamam..Tam olarak nasıl taktınız bana anlatabilir misiniz?
Yani hiç bu konuda bilgim yok da neyi neye bağladığınızı vs söyleyebilir misiniz
fanlar hayırlı olsun bende şu an rgb fan kiti sipariş verdimArkadaşlar merhaba dünde konu açmıştım, anakartım MSI A320m-a pro bu yüzden anakarta takamıyorum, bu fanı nasıl montajlasam daha iyi olur hangi kabloları kullanmamı önerirsiniz? Teşekkürler
2. Görsel fan kablolarına ait.
@crazyreign
Ayrıca egzoz fanı içe üflüyor bu 3 fanı aşağıya takıcam egzozu dışarıya ve bu 3 fanı içeriye doğrı mu takmalıyım?
Arkadaşlar herhangi bir bilgisi olan yok mu?
@Squirtle48
valla apu işlemci diyerek geçme düşün altında ki r3 2200g leriRenk değiştirmeyi ise reset tuşuna bağladım, şimdi diyeceksin ki apu işlemciye bu fanları ne yapacaksın 5600xt var kafamda ondan aldım bunları indirimdeyken .
R5 2400g var kanka yayın acıp oyun oynatıyor öyle diyimfanlar hayırlı olsun bende şu an RGB fan kiti sipariş verdim
valla apu işlemci diyerek geçme düşün altında ki r3 2200g leri
Fan takmaya gerek yok isterseniz ileride sıvı soğutma takarsanız zaten 2 adet fan takılmış olur.Fan takmaya gerek yok di mi oraya ekstra 2 adet?
Full disko yapacaksanız, arkaya öne yukarıya her yere RGB fan koymak lazım.Al bakalım