O fiyata 3070 alınır tabii kivar ise atın 3070 li sistemler var. daha çok işlemci ağırlıklı oyunlar oynanıcak ekran kartına çok yüklenmedim
İndirimleri yakalayın derim acele etmeyin aşağıdaki oneridir iyi araştırıldığı güzel fiyatlar cikiyorhocam bu sefer işlemciden kısılacak 5800 yada 5600x olacak 5800 olsa çok sorun değilde 5600 e kadar düşmesin en azından
Sistem içinde kullanılan çoğu parça zaten indirimlere giriyor.var ise atın 3070 li sistemler var. daha çok işlemci ağırlıklı oyunlar oynanıcak ekran kartına çok yüklenmedim
Tabi olur CPU agirlikli oyunlarıhocam bu sefer işlemciden kısılacak 5800 yada 5600x olacak 5800 olsa çok sorun değilde 5600 e kadar düşmesin en azından
Aynen yukardada belirttim indirimleri yakalamak en sagliklisiSistem içinde kullanılan çoğu parça zaten indirimlere giriyor.
Hatırladığım fiyatlarda
512 GB M2 SSD - 400/450 TL
1 TB M2 SSD - 700/750 TL
B550 anakart - 600/650 TL
Maxima V20 kasa - 550 TL
2 TB 7200 RPM HDD - 440 TL
vs. vs. vs. gidiyor.
Yarından sonra her yere Black Friday indirimleri de geliyor.
Yukarıdakinden daha iyisinin toplanabileceğini düşünüyorum.
önceki gaming gecesinde adam akıllı sistem yada ekran kartı gelmedi bu haftada şansa bırakmak istemiyorum malum dolar 1 artıyor ürünler 2x oluyorİndirimleri yakalayın derim acele etmeyin aşağıdaki oneridir iyi araştırıldığı güzel fiyatlar cikiyor
umarım bu seferki indirim gerçekten indirim olur ve uyduruk ürünler girmez indirimeSistem içinde kullanılan çoğu parça zaten indirimlere giriyor.
Hatırladığım fiyatlarda
512 GB M2 SSD - 400/450 TL
1 TB M2 SSD - 700/750 TL
B550 anakart - 600/650 TL
Maxima V20 kasa - 550 TL
2 TB 7200 RPM HDD - 440 TL
vs. vs. vs. gidiyor.
Yarından sonra her yere Black Friday indirimleri de geliyor.
Yukarıdakinden daha iyisinin toplanabileceğini düşünüyorum.
Sadece Gaming Gecesi değil.önceki gaming gecesinde adam akıllı sistem yada ekran kartı gelmedi bu haftada şansa bırakmak istemiyorum malum dolar 1 artıyor ürünler 2x oluyor
valla kara cumayıda bekleyeceğim forumdanda takip ediyorum bu haftada iyi bir şey olmaz ise artık alacağızSadece Gaming Gecesi değil.
Amazon indirimleri var.
Amazon.com.tr | Gülümseten Kasım Fırsatları 2024
Amazon Gülümseten Kasım Fırsatları yakında yeniden sizlerle olacak. Yılın en büyük indirim festivalinde binlerce üründe harika fırsatlar ve Black Friday indirimleri Amazon.com.tr’de.www.amazon.com.tr
Diğer indirimler de başlıyor.
Piyasayı sürekli araştırmak gerekiyor.
HepsiBurada - Trendyol - Amazon - Akakçe - Cimri - itopya - incehesap vs.
Bunlara sık sık bakmak gerek
Bu sistem çok alakasız parçalar hiç hoşuma gitmedi.Sinerji Caribbean Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Caribbean Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
özeleştirip alacağız zaten çoğu parça değişiyor soğutucu ssd pus vs vsBu sistem çok alakasız parçalar hiç hoşuma gitmedi.
valla kara cumayıda bekleyeceğim forumdanda takip ediyorum bu haftada iyi bir şey olmaz ise artık alacağız
Çok pahalı olur hocam şu hali bile fazla bence.özeleştirip alacağız zaten çoğu parça değişiyor soğutucu ssd pus vs vs