Neler Yeni

Çözüldü✓ Cooler Master H500 / 750 W / Bu sisteme yetmiyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
aynen, bu arada 600W bu sisteme değil 2070S olan 3600 ve 3700X sistemlere yeterlidir. Şu an bu sistem için PSU nun ucu ucuna beslemesi pek iyi olmaz yani 700 ya da 750W öneririm. Zaten o kasanın içinde MWE750 var kaliteli bir PSU sorun çıkarmaz
Evet evet dediğiniz gibi büyük ihtimalle 750w çok rahat edecektir anladığım kadarıyla ilgilendiğiniz ve yardımınız için tekrardan teşekkür ederim ince düşünceli insanlar :giggle:

T.P.G.

80+ Titanium
Evet evet dediğiniz gibi büyük ihtimalle 750w çok rahat edecektir anladığım kadarıyla ilgilendiğiniz ve yardımınız için tekrardan teşekkür ederim ince düşünceli insanlar :giggle:
ne demek dostum hayırlı olsun :). Ancak Render ile mi uğraşıyorsunuz? Çünkü 3700X+2080S yapabilirdik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
işlemci soğutucusunu PF240 alın kesinlikle bu arada
Bakıcam bunada mutlaka teşekkürler💚
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi şöyle anlatıyım yukarıdan baktığınızı düşünün kasaya ordan anakartın Vrm soğutucuları gözüküyor kocaman kocaman ve sıvı soğutmanın radyatör ve fanlarını da montajlı düşünün. İkisi arasına 3 parmağınızı yerleştiribelirsiniz fark o şekilde zaten mod art PC bu kasanın düz RGB modelini inceliyor youtubeden daha ayrıntılı görebilirsiniz fakat içiniz her şekilde rahat olsun içi geniş ve çok ferah bir kasa. Normal mid towerlerde radyatör ve anakart arasında bu kadar fark olmaz ve yüksek profilli Ramler de değme yaparlar.
Çok sağolun değerli yorumunuz ve düşünceniz için aslında ben video izliyordum sürekli ilk sistemimi toplayacağım için. Fakat sizin gibi bilgili insanlardan yorum, fikir alarak daha iyi anladığımı anladım. Teşekkür ederim gözüm kapalı o kasayı seçeceğim o zaman, içim yorumlarınız sayesinde çok rahat 🥰💃

ne demek dostum hayırlı olsun :). Ancak Render ile mi uğraşıyorsunuz? Çünkü 3700X+2080S yapabilirdik.
Bende keşke öyle koymak isterim ama müzik, edit, render işiyle uğraştığım için o yüzden R9 3900x koymak zorunda kaldım. İş ve oyun aynı derecede götürmek için açıkcası :giggle:

T.P.G.

80+ Titanium
,,,,,,,,,
Bakıcam bunada mutlaka teşekkürler💚

Çok sağolun değerli yorumunuz ve düşünceniz için aslında ben video izliyordum sürekli ilk sistemimi toplayacağım için. Fakat sizin gibi bilgili insanlardan yorum, fikir alarak daha iyi anladığımı anladım. Teşekkür ederim gözüm kapalı o kasayı seçeceğim o zaman, içim yorumlarınız sayesinde çok rahat 🥰💃

Bende keşke öyle koymak isterim ama müzik, edit, render işiyle uğraştığım için o yüzden R9 3900x koymak zorunda kaldım. İş ve oyun aynı derecede götürmek için açıkcası :giggle:
Anladım, 3900X+2070S ikilisi zaten gayet yeterli oyun için

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
,,,,,,,,,

Anladım, 3900X+2070S ikilisi zaten gayet yeterli oyun için
Çok teşekkür ederim içim çok rahatladı peki edit ve render konusunda beni memnun eder mi r9 3900x sizce eğer bilginiz var ise 🥰

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
tabii ki eder, bir XEON ya da Threadripper değil ama onlar oyun için pek iyi değil zaten ve çok pahalı. Alabileceğinizin en iyisi oydu
Anladım desteğiniz için çok sağolun sizler sayesinde baya bilgilendim bu konuda 💚 Evet onların görünce ağzım açık kaldı zaten 35.000TL işlemci için çok pahalı. tabii ki de onunda bir ederi büyük farkları vardır tabii ki ama o imkansız beni çok aşar zaten :love: Önemli olan zaten eldeki imkanları en güzel şekilde en doğru şekilde kullanmak teknoloji her daim gelişmekte zaten, ayak uydurmakbaya zor zaten o_O Ama umarım kat kat güzel sistemleriniz olur hepinizin, teşekkür ederim tekrardan 💃 💗

T.P.G.

80+ Titanium
Anladım desteğiniz için çok sağolun sizler sayesinde baya bilgilendim bu konuda 💚 Evet onların görünce ağzım açık kaldı zaten 35.000TL işlemci için çok pahalı. tabii ki de onunda bir ederi büyük farkları vardır tabii ki ama o imkansız beni çok aşar zaten :love: Önemli olan zaten eldeki imkanları en güzel şekilde en doğru şekilde kullanmak teknoloji her daim gelişmekte zaten, ayak uydurmakbaya zor zaten o_O Ama umarım kat kat güzel sistemleriniz olur hepinizin, teşekkür ederim tekrardan 💃 💗
ne demek dostum, zaten o tarz işlemciler sunucu gibi ağır işlerde kullanılıyor :). İnşallah ekran kartını 3080 yapacağım bende sistemimin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
ne demek dostum, zaten o tarz işlemciler sunucu gibi ağır işlerde kullanılıyor :). İnşallah ekran kartını 3080 yapacağım bende sistemimin.
Gerçekten muhteşemmiş çok sevindim adınıza umarım en kısa zamanda, 3080 ekran kartına sahip olursunuz. Gerçekten çok sevindim adınıza. Bizde belki ileride bütçe oldukça umarım yavaş yavaş uprage ederiz :giggle: Kusura bakmayın son bir sorum daha olacaktı bu kadar uzun zamandır kullanıcı olduğunuzdan dolayı.Böyle bir sistem yaklaşık ne kadar zaman idare ediyor ortalama olarak. Kaç yıl rahatlıkla işlerimizi yapabiliriz (uprage etmeden) aynı bu sistemle:giggle:

https://PC-builds.com/PSU/ bu bağlantıdan net tüketimi öğrenebilirsin
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için :giggle:

T.P.G.

80+ Titanium
Gerçekten muhteşemmiş çok sevindim adınıza umarım en kısa zamanda, 3080 ekran kartına sahip olursunuz. Gerçekten çok sevindim adınıza. Bizde belki ileride bütçe oldukça umarım yavaş yavaş uprage ederiz :giggle: Kusura bakmayın son bir sorum daha olacaktı bu kadar uzun zamandır kullanıcı olduğunuzdan dolayı.Böyle bir sistem yaklaşık ne kadar zaman idare ediyor ortalama olarak. Kaç yıl rahatlıkla işlerimizi yapabiliriz (uprage etmeden) aynı bu sistemle:giggle:

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için :giggle:
aynı bununla rahatça 3 4 sene 2K Ultra oyun oynarsın, tabi render aksamaz, sonra yavaş yavaş ayar düşürürsün 7 yıla yakın bir sürede. En basitinden GTX980Ti. 2015 ya da 2014 te çıktı ve hala 1080p ULTRA kartı ve 1660Ti a denk. Yani tam süre veremem ama ortalama 6 yıl upgrade etmeden çok rahatça kullanabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
aynı bununla rahatça 3 4 sene 2K Ultra oyun oynarsın, tabi render aksamaz, sonra yavaş yavaş ayar düşürürsün 7 yıla yakın bir sürede. En basitinden GTX980Ti. 2015 ya da 2014 te çıktı ve hala 1080p ULTRA kartı ve 1660Ti a denk. Yani tam süre veremem ama ortalama 6 yıl upgrade etmeden çok rahatça kullanabilirsiniz
Gerçekten çok muhteşem içim daha çok rahatladı ve çok memnun oldum tabi sizlerin desteği sayesinde. Bu kadar verimli bir şekilde parçaları öğrendim ve çok yavaş yavaş sistem toplayabiliyorum. Umarım sistemi alınca buraya atacağım, teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 💚 🥰 💃

Top Bottom