Şimdi öncelikle teşekkür ederim değerli yorumunuz için ve fikriniz için. 750w olayını gayet iyi anladım sağolun750W o sistemden 2 tane besler. Bu arada bilgin olsun 10700K oyunda 3900X`i tokatlıyor edit programlarında ise tam ensesinde.
Ayrıca daha ucuz.
O zaman 3900X alabilirsin render yapacaksan. çünkü Render`da geçiyor. Ama mutlaka bir sıvı soğutma şart.Şimdi öncelikle teşekkür ederim değerli yorumunuz için ve fikriniz için. 750w olayını gayet iyi anladım sağolun
Bazı oyundan oyuna değişiyormuş YouTube'tan izlediğim kadarıyla bazılarında İntel bazıların AMD daha iyi bazen ise eşit durumda kalıyorlarmış. Çoğunlukla amd kullanıldığı için amd seçtim bende genel olarak hem YouTubetaki videoları izleyerek hemde forumdan sorarak. Oyunlarda benim için 3-5 fps önemli değil zaten iş amaçlı önceliğim sonrasında oyun geliyor öyle e sporcu yada gamer gibi takmamayı tercih ediyorum aslında. Ama uyarınızı dikkate alacağım onuda ayrı bir konuda tartışırız umarım yinede çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için sizinde tekrardan çok açıklayıcı oldu benim için. Ben zaten her daim tavsiyeler açığım şimdi gelip burada ben bir konu hakkında bilmediğim şey için yorum yapamam maalesef insanları yanlış düşündürmek ve yönlendirmemek amacıyla. O yüzden hep değerli bilgili forum üyelerinden bilgi almak daha iyi benim için sizler gibi. Her iki işimide görsün istiyorum zaten açıkcası.O zaman 3900X alabilirsin render yapacaksan. çünkü Render`da geçiyor. Ama mutlaka bir sıvı soğutma şart.
Kasan iyi ise stock fan 2-3 ay idare ederTeşekkür ederim değerli yorumunuz için sizinde tekrardan çok açıklayıcı oldu benim için. Ben zaten her daim tavsiyeler açığım şimdi gelip burada ben bir konu hakkında bilmediğim şey için yorum yapamam maalesef insanları yanlış düşündürmek ve yönlendirmemek amacıyla. O yüzden hep değerli bilgili forum üyelerinden bilgi almak daha iyi benim için sizler gibi. Her iki işimide görsün istiyorum zaten açıkcası.
Sıvı soğutma mutlaka alacağım sadece beni sistemi aldıktan sonra stok fan 2-3 ay idare etsin bana yeter zaten ondan sonra sizlerin önerdiği bir sıvı soğutucu alacağım mutlaka![]()
![]()
Stok fanla renderda çok yüksek sıcaklık değerleri görebilirsin korkma bu arada, normal olur stok fanlaTeşekkür ederim değerli yorumunuz için sizinde tekrardan çok açıklayıcı oldu benim için. Ben zaten her daim tavsiyeler açığım şimdi gelip burada ben bir konu hakkında bilmediğim şey için yorum yapamam maalesef insanları yanlış düşündürmek ve yönlendirmemek amacıyla. O yüzden hep değerli bilgili forum üyelerinden bilgi almak daha iyi benim için sizler gibi. Her iki işimide görsün istiyorum zaten açıkcası.
Sıvı soğutma mutlaka alacağım sadece beni sistemi aldıktan sonra stok fan 2-3 ay idare etsin bana yeter zaten ondan sonra sizlerin önerdiği bir sıvı soğutucu alacağım mutlaka![]()
![]()
Kasa olarak değerli bir forum üyemizin kullandığı Cooler Master H500 750w gold+ kullanacağım o da o kasayı çok önerdi ileride hem değişiklik yapma amacıyla hemde geniş olmasından dolayı. En fazla 3 ay sonra zaten sizlerin dediği gibi sıvı soğutucu takıcam mutlakaKasan iyi ise stock fan 2-3 ay idare eder
Kasa h500 pöfür pöfürKasan iyi ise stock fan 2-3 ay idare eder
Aaa süper bildiğim çok iyi oldu yoksa öyle bir yüksek sıcaklık çıksa korkabilirdim açıkcasıStok fanla renderda çok yüksek sıcaklık değerleri görebilirsin korkma bu arada, normal olur stok fanla
Tamam sıkıntı yok kasa iyiKasa olarak değerli bir forum üyemizin kullandığı Cooler Master H500 750w gold+ kullanacağım o da o kasayı çok önerdi ileride hem değişiklik yapma amacıyla hemde geniş olmasından dolayı. En fazla 3 ay sonra zaten sizlerin dediği gibi sıvı soğutucu takıcam mutlaka![]()
![]()
rahat 90 dereceleri görebilir, ama korkmayın sıkıntı oluşturmaz parçalar içinAaa süper bildiğim çok iyi oldu yoksa öyle bir yüksek sıcaklık çıksa korkabilirdim açıkcasıSizce render alırken tahmini olarak sıcaklık ne kadar olur stok fan ile ve sıvı soğutucu eklediğimde ne kadar fark yapar? Eminim sıvı soğutucu çok fark ediyordur tabii ki de
![]()
Miss gibi olur o zaman![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim yardımlarınız için![]()