Gerçekten çok teşekkür ederim çok iyi oldu o zaman o kasaya bakıp ekstra psu almakta lazım o zaman, 360mm takmayı düşünmüyorum büyük ihtimalle en kötü bilgim olmadığı için 240mm alacaktım ama 280 veya 360 daha iyiymiş. O zaman onlara bakmak çok daha iyi olacaktır.Evet tam bende önerecektim Battlecrusier hem büyük hem 360mm sıvı soğutma destekli
aslında fazla masraf istemezsen H500 kasaya öne 360mm takılıyor ama hava akışı açısıdan öne tavsiye etmemGerçekten çok teşekkür ederim çok iyi oldu o zaman o kasaya bakıp ekstra PSU almakta lazım o zaman, 360mm takmayı düşünmüyorum büyük ihtimalle en kötü bilgim olmadığı için 240mm alacaktım ama 280 veya 360 daha iyiymiş. O zaman onlara bakmak çok daha iyi olacaktır.![]()
![]()
Süper o zaman öyle yapmak çok daha mantıklı kasayı bakmak lazım önce o zaman teşekkür ederim iyi ki varsınızEvet tam bende önerecektim Battlecrusier hem büyük hem 360mm sıvı soğutma destekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada not olarak H500 kasanın önüne 360mm takabiliyorsun ama öne takmanı tavsiye etmem. XPG alıp üste takmak hava akışı için daha iyi
O zaman en mantıklısı performans ve fiyat olarak en mantıklısı neyse ona bakmak lazım sizlerin dediği gibiaslında fazla masraf istemezsen H500 kasaya öne 360mm takılıyor ama hava akışı açısıdan öne tavsiye etmem
Çok teşekkürler değerli yorumunuz ve paylaştığınız içerik için hemen kasayla birlikte onları da inceleyeceğimXPG BATTLECRUISER ARGB Tempered Glass Siyah USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
XPG BATTLECRUISER ARGB Tempered Glass Siyah USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BATTLECRUISER-BKCW ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
SilverStone PF360 ARGB 3x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu 360mm Sıvı Soğutucu (SST-PF360-ARGB) | Teknobiyotik
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...www.teknobiyotik.com
Kasa olarak TD500 Mesh ve sıvı soğutma olarak PF360 bakabilirsiniz, H500 alacak olursanız 360mm radyatörü öne takmanız gerekecek, bu da 20cmlik fanların işlevsiz kalmasını sağlayacak.Aaa bilmiyordum maalesef o zaman 280 veya 360 almak mantıksız olacaktır yani şu bakıma mantıksız kasayı değiştirme açısından eğer kasa ile ilgili bir fikriniz var ise onu önerebilirsiniz. Yada 240mm yeter mi acaba?![]()
![]()
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için o zaman sizlerin söylediği ürünlere de bakacağım hemen şimdi, iyi ki varsınız teşekkürlerKasa olarak TD500 Mesh ve sıvı soğutma olarak PF360 bakabilirsiniz, H500 alacak olursanız 360mm radyatörü öne takmanız gerekecek, bu da 20cmlik fanların işlevsiz kalmasını sağlayacak.
Ekran kartım max 52 derece. Işlemcim Max 56 derece@taylansimdi sisteminizin air flowu baya iyiymiş işlemci ekran kartı falan kaç derecelerde geziyor?
Sogutucudan memnun musun görünüş olarak ?Ekran kartım max 52 derece. Işlemcim Max 56 derece
evet çok memnunumSogutucudan memnun musun görünüş olarak ?
Selamlar tekrardan @taylansimdi , kusura bakmayın rahatsız ediyorum fakat sizlere bir soru hakkında danışmak istedim umarım müsaitsinizdir yada müsait olduğunuz bir zaman cevaplarsanız çok memnun kalırımEkran kartım max 52 derece. Işlemcim Max 56 derece