e_mir
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Ben Xpg Battlecruiser öneririm. Hem üst ve önde 360mm desteği var .Selamlar tekrardan @taylansimdi , kusura bakmayın rahatsız ediyorum fakat sizlere bir soru hakkında danışmak istedim umarım müsaitsinizdir yada müsait olduğunuz bir zaman cevaplarsanız çok memnun kalırım Yukarıda bazı değerli forum üyeleri, işlemci r9 3900x için en az 280mm yada 360mm olması gerektiğini söylediler sıvı soğutucu hakkında, yoksa diğerleri olmazmış. 280mm yada 360mm takmak istediğimde H500 kasası için yani sizin kullandığınız kasa maalesef küçük kalıyormuş en fazla ön panele takılırmış o da 2 büyük fan'ı neredeyse devre dışı bırakırmış. O yüzden üste takmak en mantıklı olduğunu söylediler soğutma için. Fakat üste taktığımız zamanda ise maalesef h500 kasası için olmuyormuş başka kasalar önerdiler bu sebeple. Sizden de değerli yorumunuzu almak istedim bunun hakkında. 280mm yada 360mm takmak mantıklı mı 240mm yerine birde eğer mantıklıysa hangi kasayı önerirsiniz sizde? Yukarıda ki değerli arkadaşlarımınız 1-2 kasa önerdiler eğer sizin de şöyle yap böyle yapabilirsin dediğiniz var ise çok memnun olurum. Teşekkürler tekrardan