ame cmeron
80+
Bu fiyatlandırma bu kasaya iyi mi bilmiyorum arkadaşlar, genel fiyatlardan 1000 lira altına görünce paylaştım sadece.
İyi fiyat değil şaşırtma amaçlı bu kadar hayatta vermemBu fiyatlandırma bu kasaya iyi mi bilmiyorum arkadaşlar, genel fiyatlardan 1000 lira altına görünce paylaştım sadece.
Bilmiyorum işte iyi mi kötü mü görünce paylaşayım dedim o yüzden.İyi fiyat değil şaşırtma amaçlı bu kadar hayatta vermem
Dostum bunları paylaşmadan önce piyasaya hakim olursan daha iyi olur böyle karışıklıklar yaşanmasın diyeBilmiyorum işte iyi mi kötü mü görünce paylaşayım dedim o yüzden.
Dostum bunları paylaşmadan önce piyasaya hakim olursan daha iyi olur böyle karışıklıklar yaşanmasın diye
Kusura bakmayın psu suz araştırdım bendeAlıntıyı görüntüle
Burayı baza alarak attım hocam yaptığımda kötü bir şey yok. Sinerji fiyatına baktım 3600lira civarındaydı. Görmüşken attım işte zarar gelmez sonuç olarak.
Daha önceden bakmıştım bu kasaya yanlış hatırlamıyorsam dediğiniz psu vardı içerisinde ama kesin bilgi değil kullanan arkadaşlara sormak lazım.İçerisindeki PSU eğer MWE Bronze V2 80+ 750W ise alınabilir bir ikili.
itopyadan ayni ikiliye baktim mwe bronze v2 cikiyormusDaha önceden bakmıştım bu kasaya yanlış hatırlamıyorsam dediğiniz psu vardı içerisinde ama kesin bilgi değil kullanan arkadaşlara sormak lazım.