AM4 soketlere uyan sıvı soğutmalar AM5 soketlere de uyuyor hocam
https://landing.coolermaster.com/pages/tdp-and-socket-compatibility/ASUS TUF Z370-PLUS GAMING anakartım vardı intel kullanıyordum yeni amd'ye geçtim fakat uymuyor takamıyorum
kutuya baktım içinden çıkmadı 5 yıl önce aldım hocam ben o yüzden kit varsa bildiğiniz ya da iş görüyor mu diye sormak istedim çünkü yeniden bir sıvı soğutma alıp o kadar para vermek istemiyorumhttps://landing.coolermaster.com/pages/tdp-and-socket-compatibility/
Kendi sitesinde uyduğu yazıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer tüm kutu içeriği elinizde varsa ek braket almadan takabiliyor olmanız lazım
bu kule tipi soğutma için buna da baktım hocamCooler Master Hyper 212 AM5 Upgrade Kiti | ITOPYA
Cooler Master Hyper 212 AM5 Upgrade Kiti En iyi fiyat seçenekleri ile 603007190-GP ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ha doğru. Tek kit bu var. Diğer soğutucular için ekstra kit gerekmediğini söylüyor. Muhtemelen am4 için olan braketi kullanmalısın.kutuya baktım içinden çıkmadı 5 yıl önce aldım hocam ben o yüzden kit varsa bildiğiniz ya da iş görüyor mu diye sormak istedim çünkü yeniden bir sıvı soğutma alıp o kadar para vermek istemiyorum
bu kule tipi soğutma için buna da baktım hocam
AM4 kiti AM5 ile de oluyor işte eğer kutuda AM4 kiti varsa onu kullanacaksınızkutuya baktım içinden çıkmadı 5 yıl önce aldım hocam ben o yüzden kit varsa bildiğiniz ya da iş görüyor mu diye sormak istedim çünkü yeniden bir sıvı soğutma alıp o kadar para vermek istemiyorum
bu kule tipi soğutma için buna da baktım hocam
dostum yukarıda belirttim ya kutunun içinden bir şey çıkmadığını + olarak amd işlemci değil intel işlemci kullandığımı ve hangi anakartım olduğunu yazdım.AM4 kiti AM5 ile de oluyor işte eğer kutuda AM4 kiti varsa onu kullanacaksınız
Hocam valla kullandığınız soğutucunun bende lite 120 modeli var ve am4 soketi için uygun braket kendi kutusundan çıkmıştı, sizde neden yok bilmiyorum. bende 2017 de almıştım.dostum yukarıda belirttim ya kutunun içinden bir şey çıkmadığını + olarak amd işlemci değil intel işlemci kullandığımı ve hangi anakartım olduğunu yazdım.