Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Genellikle 1-2 ay kargo diyor ama daha erken veriliyor. Alınabilir.
bütçeyi az daha arttırıp arctic liquid freezer alabilirsiniz, cooler masterın arctic karşısında performansının iyi olduğu söylenmezGenellikle 1-2 ay kargo diyor ama daha erken veriliyor. Alınabilir.
360mm liquid freezer 2900 TL dostum. Biraz dediğin %50 oluyor.bütçeyi az daha arttırıp arctic liquid freezer alabilirsiniz, cooler masterın arctic karşısında performansının iyi olduğu söylenmez
He ayrıca LF serisi bütün kasalara uyum sağlamıyor. Radyatörü kalın olduğu için.bütçeyi az daha arttırıp arctic liquid freezer alabilirsiniz, cooler masterın arctic karşısında performansının iyi olduğu söylenmez
Buna konu aç dostum ne demek istediğini tam anlamadım.Konudan bağımsızThermaltake kasanın rgb ledlerini bunun kontrolcüsüne bağlayabilirmiyiz miyiz bir de cpu pump kablosuna gerek yok galiba direk kontrolcü ye bağlanıyor
Alıntıyı görüntüle
daha da ucuzlamış hocam bune yaGenellikle 1-2 ay kargo diyor ama daha erken veriliyor. Alınabilir.
HemenBuna konu aç dostum ne demek istediğini tam anlamadım.
Daha ucuzlamadı satın alma kısmında depozito çıkıyor.daha da ucuzlamış hocam bune ya![]()