- Bütçe
- 300
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim fan alınır mı? İtopyada indirim olduğu için İtopyadan alacağım. En fazla 300TL'ye bu fiyatta başka 3IN1 fan önerir misiniz?
Cooler Master Sickle Flow 120
Cooler Master Sickle Flow 120
Xigmatek BeastKasa nedir? Mümkünse 140mm fan tercih ediniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa nedir? Mümkünse 140mm fan tercih ediniz.
Normalde planlarımda yoktu gezerken denk geldim.Fiyat çok iyi, o fiyatta kaçırma bence .
Hayır öne takacağım, kasayla gelen fanları kontrol edemediğim için değiştireceğim. Ne RPM'i kontrol edebiliyorum ne de renklerini.Üst kısma mi takacaksınız? Özelliklere bakabilecek durumda değilim şu anda,destekliyorsa 140 milim fanlara bakın, CFM değeri ve ses değeri açısından kıyaslarsınız.
Peki o zaman alınır diyorum.Hayır öne takacağım, kasayla gelen fanları kontrol edemediğim için değiştireceğim. Ne RPM'i kontrol edebiliyorum ne de renklerini.
Bu fan ile ilgili okuduğum yorumlarda göbek kısmından ses geldiği yazılmış hocam. Siz kullandınız mı? Ben de almayı düşünüyorum ama kronik bir ses problemi varsa almayacağım.Fiyat çok iyi, o fiyatta kaçırma bence .
Maalesef kullanmadım.Bu fan ile ilgili okuduğum yorumlarda göbek kısmından ses geldiği yazılmış hocam. Siz kullandınız mı? Ben de almayı düşünüyorum ama kronik bir ses problemi varsa almayacağım.