Neler Yeni

🔥İndirim Cooler Master Storm Mech USB Kablolu Mekanik Siyah Gümüş Klavye 590,00 TL

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
arda
hmm :)

Ekler

• Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    43.5 KB · Hit: 136
Bu klavye 600 lira etmez demiyor kimse, herkes 2500 etmez diyor. Hayirlisi olsun gule gule kullan. Satin aldin diye fanatikce okuma yorumlari cogu insan gordu ve pas gecti bu firsati. Ayrica gösteriyorum aha geçen satilan hk klavyeler 250tl ye cok daha guzel klavyelerdi.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
arda
fanatiklik yapmıyorum. Zaten ss apex 7 kullanıyorum şuan. Fırsat güzel geldi çektim bir adet. 2500 Lira ettiğini vs söylemedim. Ben aldığım fiyat hakkında konuşuyorum. 10000 liraya satılıyormuş 1500 liraya satılıyormuş umrumda değil. Ben verdiğim fiyata ve aldığım ürüne bakarım ki bu yüzden güzel fiyat olduğunu düşünüyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah bey; burada ev sahibi sayılırsın, insanlarla konuşurken biraz daha nezaketli bir tutum sergilemen gerek diye düşünüyorum, burası forum, it kopuk, adam olamamış veya daha 12-13 yaşında olgunlaşmamış insanlar gelip yazabiliyor, saçmalayabiliyor. Ancak yaşını başını almış bir sürü insan da var. Sitenin kurucusu olarak bana göre gelip burada millete üst perdeden gider yapıp ayar vermen senin pozisyonundaki birine yakışmıyor.
Ben seninle üst perdeden konuşmam çünkü sen konuşmayı biliyorsun ben de konuşmayı bilmeyen tiplere hakettiği gibi konuşuyorum hata yapıyor muyum? kesinlikle! boşver şu tipi deyip geçmem lazım. Adamın yorumları sözleri yalanlarla dolu bir de benim gibi bu işin mutfağından gelen birine yaptığı yorum: "bu ne boyle 4 oda 1 salon ustelik duzgun dortgen bile degil :kekw: " böyle şuursuzca yorum yapan birine dayanamıyorum bu da benim zayıf noktam. Şimdi bana cevap yorumu yazmış yemin ediyorum okamadım okumam da daha onu kâle alacağımı zannediyor. Ama haklısınız sinirlensem de bilinçsiz değilim bu arkadaşlara yazdıklarımdan dolayı sizi etkiliyorsam özür dilerim.

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben seninle üst perdeden konuşmam çünkü sen konuşmayı biliyorsun ben de konuşmayı bilmeyen tiplere hakettiği gibi konuşuyorum hata yapıyor muyum? kesinlikle! boşver şu tipi deyip geçmem lazım. Adamın yorumları sözleri yalanlarla dolu bir de benim gibi bu işin mutfağından gelen birine yaptığı yorum: "bu ne boyle 4 oda 1 salon ustelik duzgun dortgen bile degil :kekw: " böyle şuursuzca yorum yapan birine dayanamıyorum bu da benim zayıf noktam. Şimdi bana cevap yorumu yazmış yemin ediyorum okamadım okumam da daha onu kâle alacağımı zannediyor. Ama haklısınız sinirlensem de bilinçsiz değilim bu arkadaşlara yazdıklarımdan dolayı sizi etkiliyorsam özür dilerim.
Abdullah başkan gerçekten haklısın.Fakat ben sen de 1 senedir hiç görmediğim kadar bir agresiflik görüyorum.3 seneye yakındır seni takip ediyorum gerçekten bu son sene çok fazla gerginsin.Anlamlandıramadığım şekilde kaba yazıyorsun kaba davranıyorsun.Ben de çok sinirleniyorum bir kez beni banladılar.İnsanı çıldırtacak seviyeye getirenler var ama sen DonanimArşivi patronusun be kral.Yani sen böyle yaptığında seni abi sayıp birisi bir şey sormak istese gerçekten çekinir.Niye böyle yapıyorsun bir kez açıkla insanlar ne olduğunu bilsin.Sana nasıl yaklaşacağını bilsin. Çünkü gerçekten ben bile senden korkmaya tedirgin olmaya başladım şimdi kesin sinirlidir kötü şeyler yazacak falan diye

Neyi yalan soylediklerimin, klavye picassonun inek surati cizimi gibi, tasarimcisi kubik akim meraklisiymis herhalde yamul yumuk anlamsizca gereksizce buyuk yaninda tasima kulpu olan falan saçma sapan rezalet bir ucube resmen, ama aynen knk sen mutfagindan geldin biz koridordan yorum yapiyoruz

Narkuc

80+ Bronze
Abdullah başkan gerçekten haklısın.Fakat ben sen de 1 senedir hiç görmediğim kadar bir agresiflik görüyorum.3 seneye yakındır seni takip ediyorum gerçekten bu son sene çok fazla gerginsin.Anlamlandıramadığım şekilde kaba yazıyorsun kaba davranıyorsun.Ben de çok sinirleniyorum bir kez beni banladılar.İnsanı çıldırtacak seviyeye getirenler var ama sen DonanimArşivi patronusun be kral.Yani sen böyle yaptığında seni abi sayıp birisi bir şey sormak istese gerçekten çekinir.Niye böyle yapıyorsun bir kez açıkla insanlar ne olduğunu bilsin.Sana nasıl yaklaşacağını bilsin. Çünkü gerçekten ben bile senden korkmaya tedirgin olmaya başladım şimdi kesin sinirlidir kötü şeyler yazacak falan diye
katılıyorum, eger yıllardır insanlarla uğraşmak yorduysa dayanamiyorsan bırak bu işi. donanım arşivi kanalına böyle bir video gelir mi acaba 😍

Furkanozr

80+ Silver
katılıyorum, eger yıllardır insanlarla uğraşmak yorduysa dayanamiyorsan bırak bu işi. donanım arşivi kanalına böyle bir video gelir mi acaba 😍
Ulan ne saf adamlarsınız ' dayanamıyorsan bırak bu işi ' demek ne kadar saçma bir cümle bu adam ilk forum ve teknoloji kanalı sahiplerinden biri yıllarca senin gibilerini çok görmüştür sence dayanamayıp işini bırakır mı 🤣🤣
@Abdullah Hacıgül abi bunlar sıyırmış

ubuntuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bahtiyar
Mesaj otomatik birleştirildi:

fanatiklik yapmıyorum. Zaten ss apex 7 kullanıyorum şuan. Fırsat güzel geldi çektim bir adet. 2500 Lira ettiğini vs söylemedim. Ben aldığım fiyat hakkında konuşuyorum. 10000 liraya satılıyormuş 1500 liraya satılıyormuş umrumda değil. Ben verdiğim fiyata ve aldığım ürüne bakarım ki bu yüzden güzel fiyat olduğunu düşünüyorum.
hocam özele bakarmısın bişey sordumda teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şirin
Alıcı olan varsa üzerine az bir kâr koyup satabilirim ona bana dm den ulaşması yeterlidir

ubuntuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bahtiyar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,074