Neler Yeni

cooler master ve mükemmel servisi...

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
2-3 ay önce aldığım sistemin psusunda coil whıne çıktı (cooler master mw550 whıte 80+) itopyada yorum yaptım coil whıne var bende diye sonra hüseyin bey yardımcı oldu servise yolladım itopyaya kadar her şey iyi gitti ama cm servisine geldiğimiz zaman orası çok kötü 1 ay bekledim değişim yapılması için dün değişim yapılmış ürün elime ulaştı yine coil whıne var insan yollamadan önce testini yapar da öyle yollar servise yollasam yine 1 ay bekleyeceğim yollamasam ses deli edecek.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Aynı PSU bende de var, coil whine veya fan sesli çalışma sorunları yok. Sizdeki PSU'da ne kadar fazla cızırtı sesi vardı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı PSU bende de var, coil whine veya fan sesli çalışma sorunları yok. Sizdeki PSU'da ne kadar fazla cızırtı sesi vardı?
öncekin de kulaklık takmak zorunda kalıyordum tiz seslere dayanamıyorum çünküyeni psu da öncekinde çok daha az bir ses var ama yinede var dışarı çok yayılmıyor ama yaklaşınca rahat şekilde duyuluyor, siz de psuya kafanızı yaklaştırır mısınız hiç ses geliyor mu merak ettim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
öncekin de kulaklık takmak zorunda kalıyordum tiz seslere dayanamıyorum çünküyeni PSU da öncekinde çok daha az bir ses var ama yinede var dışarı çok yayılmıyor ama yaklaşınca rahat şekilde duyuluyor, siz de psuya kafanızı yaklaştırır mısınız hiç ses geliyor mu merak ettim
Önceden de bakmıştım birkaç kez, o zaman da cızırtı yoktu, şimdi de yok. Yaklaşınca derken ne kadar yakın?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Önceden de bakmıştım birkaç kez, o zaman da cızırtı yoktu, şimdi de yok. Yaklaşınca derken ne kadar yakın?
psu benden 30 cm kdr uzakta duyuluyor benim ki duymadığım zamanda 1 cm boşluk ile bakıyorum kesilmiş mi diye

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cooler Master diyorsunuz, şaşırdım açıkçası

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
PSU benden 30 cm kdr uzakta duyuluyor benim ki duymadığım zamanda 1 cm boşluk ile bakıyorum kesilmiş mi diye
Eyvallah. Sizin yaşadığınız sorunu yaşayan çok var ama şanslıyım ki ben yaşamıyorum :D.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Cooler Master diyorsunuz, şaşırdım açıkçası
evet ben de çok şaşkınım hatta güvenilir marka diye 650 watt sharkoon psu yerine 550 watt cm seçtim keşke sharkoon alsaymışım :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyvallah. Sizin yaşadığınız sorunu yaşayan çok var ama şanslıyım ki ben yaşamıyorum :D.
[/şansımla alakalı hiç iyi bi şey yaşamadım sanırım noraml bir durum :D

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
2-3 ay önce aldığım sistemin psusunda coil whıne çıktı (cooler master mw550 whıte 80+) itopyada yorum yaptım coil whıne var bende diye sonra hüseyin bey yardımcı oldu servise yolladım itopyaya kadar her şey iyi gitti ama cm servisine geldiğimiz zaman orası çok kötü 1 ay bekledim değişim yapılması için dün değişim yapılmış ürün elime ulaştı yine coil whıne var insan yollamadan önce testini yapar da öyle yollar servise yollasam yine 1 ay bekleyeceğim yollamasam ses deli edecek.
Çoğu marka aynı g102 mouse aldık bozuk çıktı iade almadım mouseyi beğendiğim için değişim istedim 2 ay beklettiler ve dün cevap geldi iade yapcaklarmış kuzenim durduk yere iki ay bekledi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom