Neler Yeni

Çözüldü✓ Cooler Master vs Asus Tuf - Monitör Olarak Hangisini Tercih Ederdin?

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Bütçe
7000
RX 6800 ekran kartı için 2k monitöre ihtiyacım var ancak 2 monitör arasında kaldım ASUS'da titreme azaltma Shadow boost gibi ekstra özellikleri var ama AMD FreeSync Premium YOK

COOLER MASTER'da ise titreme azaltma Shadow boost yok olarak görülüyor ama Ultra Speed IPS ve AMD FreeSync Premium VAR

Şimdi benim AMD FreeSync Premium'lu cooler masterı mı almam gerek yoksa hem fiyat olarak düşük hemde özellik olarak daha çok görünen Asus u mu almam gerek?

Epey'de bilgiler eksik olabilir mi?

Bu fiyatlarda bildiğiniz daha iyi monitör varsa önerebilirsiniz.

1670705275864.png

NightWish2434

80+ Silver
RX 6800 ekran kartı için 2k monitöre ihtiyacım var ancak 2 monitör arasında kaldım ASUS'da titreme azaltma Shadow boost gibi ekstra özellikleri var ama AMD FreeSync Premium YOK

COOLER MASTER'da ise titreme azaltma Shadow boost yok olarak görülüyor ama Ultra Speed IPS ve AMD FreeSync Premium VAR

Şimdi benim AMD FreeSync Premium'lu cooler masterı mı almam gerek yoksa hem fiyat olarak düşük hemde özellik olarak daha çok görünen Asus u mu almam gerek?

Alıntıyı görüntüle

Asus al.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Ekipman, kasa, PSU gibi şeyleri alırken ilk baktığım marka Cooler Master olur ancak bu monitör işinde daha aşırı yeniler. Ben olsam çok da bakmazdım.

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki neden? herkes freesync premium tavsiye ediyor ancak bunda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekipman, kasa, PSU gibi şeyleri alırken ilk baktığım marka Cooler Master olur ancak bu monitör işinde daha aşırı yeniler. Ben olsam çok da bakmazdım.
Evet haklısın ama işte asus'ta freesync premium yok sadece ona takıldım yoksa fiyat olarak çok daha iyi asus ne yapıcam bilemedim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Fırsat vermek lazım ki taninsinlar sen almazsan ben almazsam kim nereden bilecek

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Fırsat vermek lazım ki taninsinlar sen almazsan ben almazsam kim nereden bilecek
Yabancılar bi fırsat versin denesinler. Reddit'te falan adam akıllı incelemesi, kronik sorunu vs ortaya çıksın. Sonrasında alırız kral. Bi monitör 6-7K, şans verme riskine girilecek bir alım gücüne sahip değiliz ülke olarak :(

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
peki sizce gerçektende Freesync PREMİUM şart mıdır? sadece Freesync yetmiyor mu? okadar yırtılma engelleyici özellik varken illa bu da olmalı mı?

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

Alıntıyı görüntüle

Bizzat asus monitörü kullanan biri olarak şunu söyleyeyim kesinlikle renkleri muazzam Cooler için yorum yapmayacağım deneyimlemedim

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Bizzat asus monitörü kullanan biri olarak şunu söyleyeyim kesinlikle renkleri muazzam Cooler için yorum yapmayacağım deneyimlemedim
peki 2k'da 60 fps üstü yırtılmalar oluyor mu? freesync premium yokmuşta öyle diyorlar

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak

Alıntıyı görüntüle

AdaptiveSYNC var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
Coolmaster gm27 için konuşuyorum harika ötesi kesinlikle tavsiye ederim herşeyi ile muazzam form'da bunun ile alaklaı + ve - yönlerinden bahsedeceğim form hazırlıyorum almayı düşünenler bakabilirler

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
hocam 2 gün önce asus olanı aldım. Zaten 6bin bile fazla diyordum monitör için cooler master 7bin küsürdü. Ekran kartına göre 2k almam gerekti fiyat yüzünden asus'u tercih ettim

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
arkadaslar freesync premıum vs ya sız bunları kac defa kullandınız yada kullanıyorsunuz aralarındakı farkları bılıyormusunuz ? sadece monıtorum şu hz bu kadar ms dıyebılmek ıcın bazen sacma sapan ozellıklere hayatınızda hıc bır zaman kullanmadıgınız yada kullanmayacak oldugunuz ozellıklere paralar verıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom