Neler Yeni

Core 7 ultra + 5070 sistem ?

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hakan
İntel cpu ve RTX gpu ikilisini barındıran bir sistem kurma niyetim var ve amd tabanlı bir sistemi düşünmüyorum. Dün çoğu arkadaş 1700 soketin devrinin artık geçtiğini ve 1851 sokete yönelmem gerektiğini yazmıştı. Ben de core 7 ultra + 5070 li bir sistem oluşturdum. Sizce bu sistem mantıklı mı ve fiyatını hak ediyor mu ?

Özelleştirdiğim sistemin eklenti olmadan saf hali şuu şekilde :

Bu da dokunuşlar sonrası oluşan sistem :

Ekler

• tebilon.jpg
    tebilon.jpg
    109.6 KB · Hit: 19
Son düzenleme:

nuheu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
nuheu
Reis oyun mu oynayacaksın render yayınla mı uğraşacaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Ümit Öztürk
intelden uzak durmakta fayda var hele ultra serisi felaket

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem oyun hem yayın için düşünmekteyim. 2k ve 240Hz MSI monitörüm mevcut, en uygun olan sistemi tebilon dan bulup sizinle paylaştım şuan. İçerisine 2tb lik ssd 32 ram ve kaliteli bir anakart da ekledim ve bence soğutucu da güzel.. Sizce bu rakam çok mu uçuk bu sistem için yoksa cpu ve 5070 in fiyatlarını baz alırsak rakam ideal mi ?

İntel cpu ve RTX gpu ikilisini barındıran bir sistem kurma niyetim var ve amd tabanlı bir sistemi düşünmüyorum. Dün çoğu arkadaş 1700 soketin devrinin artık geçtiğini ve 1851 sokete yönelmem gerektiğini yazmıştı. Ben de core 7 ultra + 5070 li bir sistem oluşturdum. Sizce bu sistem mantıklı mı ve fiyatını hak ediyor mu ?
Render amaçlı, professional işler için mi kullanacaksınız hocam yoksa daha çok oyun ağırlıklı mı olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem oyun hem yayın için düşünmekteyim. 2k ve 240Hz MSI monitörüm mevcut, en uygun olan sistemi tebilon dan bulup sizinle paylaştım şuan. İçerisine 2tb lik ssd 32 ram ve kaliteli bir anakart da ekledim ve bence soğutucu da güzel.. Sizce bu rakam çok mu uçuk bu sistem için yoksa cpu ve 5070 in fiyatlarını baz alırsak rakam ideal mi ?
5070 Ti olsaymış bari, bu sistem fiyatını hiç haketmiyor.

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Render amaçlı, professional işler için mi kullanacaksınız hocam yoksa daha çok oyun ağırlıklı mı olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

5070 Ti olsaymış bari, bu sistem fiyatını hiç haketmiyor.
Özelleştirmede 5070ti seçersem 38 bine 54 bin arasındaki fark var arasında Ti için yani gerek var mı bu devasa farka ? (Özelleştirdiğim sistemin eklentisiz saf halini konuya ekledim.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,424
Üyeler
169,568
Son üye
Orçun7777
Top Bottom