Neler Yeni

Yardım Core i9-10900K ÇIKTI !

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Kartlar yeniden dağıtılıyor arkadaşlar.Intel Core i9-10900K, 10 çekirdek ve 20 iş parçacığıyla birlikte 3.7 GHz taban saat hızına sahip ve ihtiyaç duyulduğunda bu hızı 5.3 GHz'e kadar çıkarabiliyor. Neler düşünüyorsunuz :) Fiyatı 488 dolar değermi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ayaz ilgezdi
Kartlar yeniden dağıtılıyor arkadaşlar.Intel Core i9-10900K, 10 çekirdek ve 20 iş parçacığıyla birlikte 3.7 GHz taban saat hızına sahip ve ihtiyaç duyulduğunda bu hızı 5.3 GHz'e kadar çıkarabiliyor. Neler düşünüyorsunuz :) Fiyatı 488 dolar değermi ?
Hocam yapmayın daha yeni topladım ben :).

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Ar-Ge için bendeki i2 duo cpu'yu göndersem üstüne 10900K vermezler mi? Bendeki çok nadir nasıl olsa.

masquerade

80+ Bronze
Elimdeki sistemden monitör dahil daha pahalı bir işlemci. Alana hayırlı olsun. :D

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Fiyatı bu haliyle bile pahalı. Bir de üzerine vergiler eklenirse ne olacağını tahmin bile edemiyorum.
Ama Intel'in yakın gelecekte AMD'yi geçeceğine adım gibi eminim.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı bu haliyle bile pahalı. Bir de üzerine vergiler eklenirse ne olacağını tahmin bile edemiyorum.
Ama Intel'in yakın gelecekte AMD'yi geçeceğine adım gibi eminim.
İntel yukarılara oynasın. Amd hala işlemci alanında orta segmente hala kral.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Fiyatlandırma güzel. Ancak işlemcilerin gerçek performansını görmek lazım. Sonuçta AMD 7 nm üretim mimarisine geçti çoktan. Intel hala 14 nm ++++ vs. Intel eğer vaat ettiği şeyleri verirse ortalık karışacaktır. AMD de bu durumda indirime gider. Bu iş her türlü bize yarar.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
İntel yukarılara oynasın. AMD hala işlemci alanında orta segmente hala kral.
AMD işlemcilerin ömür olarak intel'den çok daha kısa olduğunu düşünüyorum. AMD'nin foyası yavaş yavaş ortaya çıkacak bence.
Hep birlikte göreceğiz. Ki zaten böyle düşündüğümden i5-9400f tercih etmiştim sistemimde.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlandırma güzel. Ancak işlemcilerin gerçek performansını görmek lazım. Sonuçta AMD 7 nm üretim mimarisine geçti çoktan. Intel hala 14 nm ++++ vs. Intel eğer vaat ettiği şeyleri verirse ortalık karışacaktır. AMD de bu durumda indirime gider. Bu iş her türlü bize yarar.
Aynen :D Dediğin şey olursa varyaaa ortalık çok karışır

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
AMD işlemcilerin ömür olarak Intel'den çok daha kısa olduğunu düşünüyorum. AMD'nin foyası yavaş yavaş ortaya çıkacak bence.
Hep birlikte göreceğiz. Ki zaten böyle düşündüğümden i5-9400f tercih etmiştim sistemimde.
Ömür olarak derken?

isimsizüye

80+ Gold
intelden bu saatden sonra pek bişey beklemiyorum intel 9 nesilde sorun yaşadım Ryzene geçtim kafam rahat bırak 10 nesili artık bilemiyorum insanları masrafa sokuyor nm geçmeye kalktığında gene anakart değiştir diyo intel tek çekirdekde yarıyor asıl AMD Çoklu çekirdekde render twitch obs kurtarıyor overlock la işi olmaydan adamı z390 aldırıyor sebebleri intel 2666mhz da sınır koyuyor h310 b360 b365 de z390 da 3000mhz üstü kullanabiliyorsun

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Muhammed
Hocam yapmayın daha yeni topladım ben :).
knk selam
2 sorum olucak cevaplarsan sevinirim
ne zman topladın
kaç para ya topladın
sormamın nedeni bende böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD işlemcilerin ömür olarak Intel'den çok daha kısa olduğunu düşünüyorum. AMD'nin foyası yavaş yavaş ortaya çıkacak bence.
neden amd hakkında öyle düşünüyorsun knk
çünkü ben amd li toplamayı düşünüyorum

Top Bottom