hocam vırus degıldır demı bırde nasıl sılebılırimKanka sen onları kendin onayliyon exe dosyasindayken dikkatli okumadığınız için evet evet tık tık diyip geçiyorsunuz muhtemelen sil geç
Program ekle veya kaldır dan oyunu bulup silinhocam vırus degıldır demı bırde nasıl sılebılırim
b460 mk hocam neden sorudunuz ?Program ekle veya kaldır dan oyunu bulup silin
Anakart modeliniz nedir acaba birde öğrenebilir miyim
Marka model yani hocamb460 mk hocam neden sorudunuz ?
Asus ise armoury crate indirip ordan işlemci sıcaklığı anakart sıcaklığı fan hızı dahil her şeyi kontrol edebilirsiniz dicektim bu. Tarz uygulamalar sanırsam diğer markalarda da var ama bakmak lazimMarka model yani hocam
asus b460 mkMarka model yani hocam
anladım hocam saolun ama ben bu uygulamayı bır turlu sılemedımMarka model yani hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus ise armoury crate indirip ordan işlemci sıcaklığı anakart sıcaklığı fan hızı dahil her şeyi kontrol edebilirsiniz dicektim bu. Tarz uygulamalar sanırsam diğer markalarda da var ama bakmak lazim
Windows 10 da Windows tuşuna basın ordan oyunu bulun sağ tıklayıp kaldır deyin sizi yonlendirecektirasus b460 mk
anladım hocam saolun ama ben bu uygulamayı bır turlu sılemedımuygulama ekle kaldırda gozukmuyor
hocam yok gozukmuyor bır turluWindows 10 da Windows tuşuna basın ordan oyunu bulun sağ tıklayıp kaldır deyin sizi yonlendirecektir
Yarın sabah isterseniz anydesk ile bağlanıp deneyelim silmeyi şuan yatmam gerekiyor deli gibi uykum var hocamhocam yok gozukmuyor bır turlu
eyvallah ben bi bakayım yinede tesekkur ederımYarın sabah isterseniz anydesk ile bağlanıp deneyelim silmeyi şuan yatmam gerekiyor deli gibi uykum var hocam
Ama derseniz virüs mü falan diye malware bytes indirip taratin
hocam nasıl sılebılırım uygulama yukle kaldır bolumunde gozukmuyor o yuzden şüphelendim core temp indirirken yüklendiGoodgame Empire vikipedi verilerine göre 2011 yılında çıkmış bir oyun olarak gözüküyor. Virüs olduğunu pek sanmıyorum