Corelli dusty 1.1 ön amortisor çok sert

Vlour

80+
Reaksiyon skoru
0
Bisikletin amortisörünü yağlatmama rağmen çok sert yani bir kaldırımdan atlıyorum dağ bisikleti gibi değil yaşım 14 kilom 55 belki de kilom çok yeterli değil bisikleti özenlide kullanıyorum. Anlayan varsa yardım ederse sevinirim. Bir de dusty 1.1 nasıl bir bisiklet ailem 1 2 yıl önce doğum günümde almıştı yani benim seçme imkanım yoktu.

Bisikletin amortisörünü yağlatmama rağmen çok sert yani bir kaldırımdan atlıyorum dağ bisikleti gibi değil yaşım 14 kilom 55 belki de kilom çok yeterli değil bisikleti özenlide kullanıyorum. Anlayan varsa yardım ederse sevinirim. Bir de dusty 1.1 nasıl bir bisiklet babamlar 1 2 yıl önce doğum günümde almıştı yani benim seçme imkanım yoktu.
maşan küçük bir maşa yayının sert olması normal

birde xc kullanıyorsun giriş seviyesi freeride sürüyorsan merdivenlerde 30-40 cm den büyük yerlerden atlamanı önermem mahvedersin bisikleti

maşan küçük bir maşa yayının sert olması normal

birde xc kullanıyorsun giriş seviyesi freeride sürüyorsan merdivenlerde 30-40 cm den büyük yerlerden atlamanı önermem mahvedersin bisikleti
Anladım asfaltta sürüyorum çoğunlukla bazen yoldan yola geçerken 50 cm filan atlıyorum ama dikkat ederim teşekkürler birde maşa ne demek

Anladım asfaltta sürüyorum çoğunlukla bazen yoldan yola geçerken 50 cm filan atlıyorum ama dikkat ederim teşekkürler birde maşa ne demek
maşa ön süspansiyona denir
shock arka süspansiyona denir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,247
Üyeler
189,577
Son üye
Suatallar
Geri