Neler Yeni

Corelli Snoop 3.4 Bisiklet En Fazla Kaç KG Taşır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Baran Çapan
Instagram
barancapan0

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
https://www.hepsiburada.com/corelli-snoop-3-4-v-fren-29-jant-dag-bisikleti-p-HBV00000QYXND merhaba bu bisikleti almayı düşünüyorum boyum 1.90 kilom 105. Bu bisiklet bana bir sıkıntı yaratır mı? Jant büyüdükçe bisikletin taşıma kapasitesi artar mı? Araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Bisiklet iskeleti 300KG da taşır onda sıkıntı yok ama lastikler ne kadar taşıyor ona bakmak lazım.

Bisiklet elinizde değilse satıcıya sorun lastiklerin taşıma sınırı ne kadar diye.
105 KG'yu rahat taşır genellikle alt limit 120 KG oluyor.

105 + 13 = 118 KG ediyor. Bisiklette kaliteli duruyor lastiklerin limiti 150 KG falandır. En doğru bilgi için satıcıya sorun tabi ki.

Edit:
Lastiklerin bu olduğunu buldum ama firmanın sitesi yok. Data dosyasını bulamadım.

Taşırmı taşımazmı bilmem ama hazır sıfır aliyorsubuz en azından frenleri v değilde disk olsun
V fren ile disk fren arasında pek bir fark yok.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Bisiklet iskeleti 300KG da taşır onda sıkıntı yok ama lastikler ne kadar taşıyor ona bakmak lazım.

Bisiklet elinizde değilse satıcıya sorun lastiklerin taşıma sınırı ne kadar diye.

105 + 13 = 118 KG ediyor. Bisiklette kaliteli duruyor lastiklerin limiti 150 KG falandır. En doğru bilgi için satıcıya sorun tabi ki.

En azından patik erimesi ya da patiklerin janta sürtüp seni yavaşlatması gibi bir durum yaşamaz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
En azından patik erimesi ya da patiklerin janta sürtüp seni yavaşlatması gibi bir durum yaşamaz
Freni sıkmazsan janta sürtmez.
Kullanmasını biliyorsan uzun süre dayanıyor. Erime pek söz konusu olmuyor.
Bende 8 yıldır V freni kullanıyorum. Çok az eridi o kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Baran Çapan
Instagram
barancapan0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Edit:
Lastiklerin bu olduğunu buldum ama firmanın sitesi yok. Data dosyasını bulamadım.

çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,507
Üyeler
164,319
Son üye
etkinveyetkinbiri
Top Bottom