.RBO.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,728
Corelli via 1.2 29jant shimano ruble vites kollu modelini bundan yaklaşın 1 yıl önce yiba çarşısından 1500-1600 arasına aldım tam hatırlamıyorum
Bisikleti hep okula gidip gelirken kullandım yaklaşık 2km yoldu
sorunarı
Feren:en önemli sorunu bu v fren dakron (corellinin markası) fren kullanılmış performansı çok iyi değil ama idare eder papuçlarıda iyi değil 1yılın ardından ömrünü yitirdiler ve çoğunun bir kısmı eriyip bir kısmı erimemişti
Aynakol:corellinin markası olan dakronun
Bir gün bisiklet sürerkenzincir atıp ayna kolun arasına girdi ve aynakolun kapağını fırlattı baktığımda vidalama kısmı kırılmıştı aynı vidayı bulamadım.
Paslanma sorunu son zamanlarda 2-3 haftada bi bakım temizlik yapmama rağmen kaset,orta göbek,maşa,vites kolunun altında paslanmalar başladı kadronun içlerindede vardır ama onlara bakamadım çoğu ile mücadele ettim bir kısmı çıktı kasette halen pas var
Bir dahaki bisikletim büyük ihtimal ile corelli olmayacak ama güzel özellikleri
Maşa kilitleme,hafiflik,güzel görüntü,kadro sağlamlığı,ucuzluğu
Bisikleti hep okula gidip gelirken kullandım yaklaşık 2km yoldu
sorunarı
Feren:en önemli sorunu bu v fren dakron (corellinin markası) fren kullanılmış performansı çok iyi değil ama idare eder papuçlarıda iyi değil 1yılın ardından ömrünü yitirdiler ve çoğunun bir kısmı eriyip bir kısmı erimemişti
Aynakol:corellinin markası olan dakronun
Bir gün bisiklet sürerkenzincir atıp ayna kolun arasına girdi ve aynakolun kapağını fırlattı baktığımda vidalama kısmı kırılmıştı aynı vidayı bulamadım.
Paslanma sorunu son zamanlarda 2-3 haftada bi bakım temizlik yapmama rağmen kaset,orta göbek,maşa,vites kolunun altında paslanmalar başladı kadronun içlerindede vardır ama onlara bakamadım çoğu ile mücadele ettim bir kısmı çıktı kasette halen pas var
Bir dahaki bisikletim büyük ihtimal ile corelli olmayacak ama güzel özellikleri
Maşa kilitleme,hafiflik,güzel görüntü,kadro sağlamlığı,ucuzluğu