Neler Yeni

Corona İzolasyon Konusundaki Saçmalık

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Ayın 20sindeki otobüs yolculuğunda temaslı durumuna düştüm. 5 gündür evdeydim. Bugün aile hekimi aradı durumumu teyit etmek için. "İyiyim baş ağrısı dışında bir sıkıntım yok. İzolasyon süresi bitiminde aşı olacağım" dedim. Kadın bana "eğer koronaysanız aşı olmanız size zarar verebilir. en az 1 ay bekleyin" dedi. Ben de kendi kendime "bari test yaptırayım da negatif sonucu göreyim öyle aşı olayım" dedim. Öğlen saat 14.00 gibi testimi verdim eve geldim. 1 saat önce sonucumun pozitif olduğunu öğrendim.

Şimdi olayın saçmalık kısmına geliyorum. Şuan herhangi bir belirti vermediğim halde pozitif durumda gözüküyorum. Eğer test yaptırmasaydım yarın izolasyon sürecim tamamlanmış olacaktı. Ben dışarı çıkıp dolaşacaktım ve farkında olmadan bunu insanlara bulaştırabilirdim. Bunun izolasyonu neredee, koruması nerede, düzeni nerede?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Aynı şey bana oldu denilebilir, 5 gün temaslı halden karantinadayken sınav tarihlerime yetişebilmem için 5. gün sonunda test verdim ve pozitif çıktım. Ardından tüm vizelerimi kaçırdım. 1 ay sonra hepsinin teker teker telafisine girdim.

Top Bottom