Corona olma ihtimalim var mı?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Arkadaşlar merhaba bi arkadaş kovid olmuş sınıfta onunla takılan 1-2 kişi de(benle onlarla takıldım) hastaymış ama ben öyle çok yakından takılmadım maskem takılıydı ve şuan iyiyim ama şüpheleniyorum ya covid olursam?

NOT: ve ayrıca onlar hiç maske takmadılar

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
Arkadaşlar merhaba bi arkadaş kovid olmuş sınıfta onunla takılan 1-2 kişi de(benle onlarla takıldım) hastaymış ama ben öyle çok yakından takılmadım maskem takılıydı ve şuan iyiyim ama şüpheleniyorum ya covid olursam?
belirti var mı

cevap basit test yaptır çok işkence bir şey değil 40 sn sürer sürmez yarında sonucu alırsın

Git test ol.

Öncelikle arabanıza geçmiş olsun.

Test yaptırmadan net bir şey söylemek mümkün değil. Ya test yaptırın ya da kendinizi temaslı kabul edip ona göre izolasyon önlemleri alın.

Yalnız artık test yaptırmak için önce aile hekimine gitmek gerekiyormuş diye duydum forumdan.

Covidden korkmayin hocam yıllardır atlattigimiz grip gibi sadece yeni versiyonu. Hepimiz eninde sonunda geçireceğiz mecbur. Test yaptırmak istiyorsan sağlık ocağına git ama aşırı halsizim falan de yoksa test yapmaya bile gerek duymuyorlar artık çünkü herkes covid. Kendinizi izole edin ama korkmayın

belirti var mı
Hayır şuan yok
Post automatically merged:

Covidden korkmayin hocam yıllardır atlattigimiz grip gibi sadece yeni versiyonu. Hepimiz eninde sonunda geçireceğiz mecbur. Test yaptırmak istiyorsan sağlık ocağına git ama aşırı halsizim falan de yoksa test yapmaya bile gerek duymuyorlar artık çünkü herkes covid. Kendinizi izole edin ama korkmayın
Hocam hiç belirti yok ama şüpheleniyorum maskem takılıydı ama korkuyorum yinede

Amaan düşünme bunları rahatına bak şüphen varsa 7 gün evde yat bir şeyciğin kalmaz.

NOT: ve ayrıca onlar hiç maske takmadılar
hocam zahmetli bi iş değil gidin test olun gonlunuz rahat olsun iki dakikalık iş zaten

İnşallah bişey olmicaktır grip gibi sürü bağışıklığı alıyor ben metro vs hariç maske takmıyorum uzun zamandır Allah’a şükür bişey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri