Corona ve internet alışverişi

beronline

80+
Reaksiyon skoru
5
Selam dostlar size merak ettiğim bir şeyi soracağım. İnternetten çok alışveriş yapıyorum fakat corona muhabbeti falan olunca şu an alışveriş yapasım gelmiyor. Bir sıkıntı olur mu bulaşma vs. Sonuçta kargoyuda insan paketliyor. Cevaplarınızı bekliyorum

Selam dostlar size merak ettiğim bir şeyi soracağım. İnternetten çok alışveriş yapıyorum fakat corona muhabbeti falan olunca şu an alışveriş yapasım gelmiyor. Bir sıkıntı olur mu bulaşma vs. Sonuçta kargoyuda insan paketliyor. Cevaplarınızı bekliyorum
Olma ihtimali var.

Cansız yüzeylerden bulaşamıyormuş diye duydum ama en mantıklısı şu ara çok acil olmadıkça bir şey almamak.

Kanka Çin'den gelen kargo ile bulamamış adama dikkatli olmakta fayda var tehlikeli olabilir

Merhaba.Yurt içi mi yurt dışı mı alışveriş yapıyorsunuz bilmiyorum ancak COVID-19'un metal yüzeylerde daha uzun yaşadığı,diğer yüzeylerde ise 2-3 güne kadar yaşadığı belirtiliyor resmi kaynaklarda.Ancak tedbir almak her zaman önemli.Ben alışveriş yapmaya devam ediyorum ve her kargo geldiğinde dezenfektanlar ile silip kutuyu dikkatli bir şekilde açıyorum.Açtıktan sonra ürünü de aynı şekilde dezenfekte ediyorum.COVID-19 öldürmez,tedbirsizlik öldürür.Korkmanıza gerek yok.İyi forumlar. :)

kargonuzu eldiven ile alınız ve poşetini atınız. Ayrıca 12 saat hiç dokunmayın. sonra rahatlıkla dokunabilirsin

Bilinen vaka sayısı yaklaşık 550.000

Türkiye'de bir kaç kişi video yoluyla bir şeyler anlatmıştı.
Hiç biri kimden, ne zaman, nasıl bulaştığını bilmiyor.
"O kadar da dikkat ediyordum" falan diyor.

Cansız yüzeyler, sıkıntı yok falan diyorlar ama ...
Aldığın ürünleri kapına kadar canlı biri getiriyor.

Mücadele etmek için SD Kart kadar minimal bir bütçemiz var,
Sokakta da milyonlarca kişi "ne goronası yaaa" diyerek geziyor.

Ben olsam;
Böyle bir konu için "olur" veya "olmaz" ne yazdığı hiç farketmez,
Yazılanlara da güvenmezdim, kendime de güvenmezdim.
Acil bir ihtiyaç değilse, hiç riske de girmezdim.

Geri