Neler Yeni

(Corona virüs) aşısı bulundu mu?

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
putinin kızınada yapılmış aşı başarılıymış ama ben rusyaya güvenmiyorum(abd ve çinede) türkiye hayvan testlerinini başarı ile geçti 1 aya türkiye de kendi aşısını üretecektir yerli aşımızı oluruz. ( normal yaşamı çok özledim...)

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
putinin kızınada yapılmış aşı başarılıymış ama ben rusyaya güvenmiyorum(abd ve çinede) türkiye hayvan testlerinini başarı ile geçti 1 aya türkiye de kendi aşısını üretecektir yerli aşımızı oluruz. ( normal yaşamı çok özledim...)
rusyanınki patlak veriyor çin ve abd de hiç bir şey yapamıyor bize muhtaç kalıyor bizde satıyoruz ve bir bakmışız dolar 1 tl turan ordusunu kuruyoruz var bir hayalimiz

oldspace

80+
Belkide aşı başka bir hastalığı tetikliyordur yan etki falan o yüzden hemen herkese yapılmaz tabi bulunduysa

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Belkide aşı başka bir hastalığı tetikliyordur yan etki falan o yüzden hemen herkese yapılmaz tabi bulunduysa
vallaha bunu diyeceğimi hiç düşünmemiştim fakat okulu özledim vallaha ama umarım yan etkileri falan olmaz

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Önemli olan aşının bulunması değil yan etkileri (Corona etkili bi mutasyon geçirirse aşı iptal)
aşı bize yapılınca grip gibi olacak yani virüs bizle yaşamaya alışmış olacak mesela cocuklar kişin grip olmasın diye grip aşısı yaptırırsın ama cocuk yinede grip olur ama grip gibi bizle yaşamaya devam edecek bu korona virüs.
rusyanınki patlak veriyor çin ve abd de hiç bir şey yapamıyor bize muhtaç kalıyor bizde satıyoruz ve bir bakmışız dolar 1 TL turan ordusunu kuruyoruz var bir hayalimiz
ufff ne sistem toplanır ama gerçekten böyle bir şey olursa harika olur.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Dünya koronavirüs aşısı için seferber olurken Rusya'dan dünyayı sevince boğan bir açıklama geldi. Aylardır 'Koronavirüs aşısı bulundu mu? sorusu sorulurken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, daha önce deneyleri tamamlandığı açıklanan koronavirüs aşısının tescil edildiğini resmen duyurdu.

Rus liderin verdiği bilgiye göre, Covid-19'a karşı Moskova'da geliştirilen aşı Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandı. Putin, kısa süre içinde aşının üretimine başlamayı umut ettiğini söyledi.

Aşının gerekli tüm testlerden geçtiğini belirten Putin, kızlarından birinin de aşı olduğunu kaydetti.[1]

Kaynak
[1]Milliyet

Sizce bulundumu ?
Bulunmuş olabilir ama bunu zaten Putin kendi söyledi aşıya ilk Rusya kavuşacak Rusya'dan sonra diğer ülkelere verme işlemi başlayabilir.

JLaid78

80+
Dünya koronavirüs aşısı için seferber olurken Rusya'dan dünyayı sevince boğan bir açıklama geldi. Aylardır 'Koronavirüs aşısı bulundu mu? sorusu sorulurken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, daha önce deneyleri tamamlandığı açıklanan koronavirüs aşısının tescil edildiğini resmen duyurdu.

Rus liderin verdiği bilgiye göre, Covid-19'a karşı Moskova'da geliştirilen aşı Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandı. Putin, kısa süre içinde aşının üretimine başlamayı umut ettiğini söyledi.

Aşının gerekli tüm testlerden geçtiğini belirten Putin, kızlarından birinin de aşı olduğunu kaydetti.[1]

Kaynak
[1]Milliyet

Sizce bulundumu ?
Yok ya cidden bulunmaz yani daha var daha çok var virüs mutasyona uğrarsa o aşı birşeye yaramaz birde onun için no

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün

Kaynak
[1]Milliyet

Sizce bulundumu ?
Ohoo Haberlere Bakarsan her gün aşı bulunuyo ama hiçbiride işeye yaramıyo

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bulunmasa bile antikor üretimini hızlandıran bir aşı gerekiyor.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam