Neler Yeni

Coronayım Parol İçmeli miyim?

.RBO.

80+ Silver
İnternette kimi parol için korona ya iyi olur diyor kimi içmeyin vucudu güçsüzleştiriyor diyor annem iç diyor günde 3 tane iç iyi gelir diyor doktorlar ateşin çıktığı zaman iç diyor biraz önce ateşim ağrım yokken içtim bir şey olurmu ? Parol dışında hap kullanmıyorum sadece vitamin alıyorum

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
İnternette kimi parol için korona ya iyi olur diyor kimi içmeyin vucudu güçsüzleştiriyor diyor annem iç diyor günde 3 tane iç iyi gelir diyor doktorlar ateşin çıktığı zaman iç diyor biraz önce ateşim ağrım yokken içtim bir şey olurmu ? Parol dışında hap kullanmıyorum sadece vitamin alıyorum
Parol'u bence kullanmana gerek yok. Bir arkadaşım Parol'u içmişti koronayken, hiçbir değişim olmadı. Gerçi bünyeden bünyeye fark eder o.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,189
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Korona için Parol içilmesi gerektiğini ilk defa duydum. Bence doktoru dinlesen yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Doktoru dinlemen yeterli olacaktır.

Techno08

80+ Gold
Parol ağrı kesici diye biliyorum koronaya etki etmez ki

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Doktorunun tavsiyesi üstüne teknoloji forumundan tavsiye istemek ne kadar mantıklı? Siri ile çok mu vakit geçiriyorsun acaba? Yaşlı bunak senin de kafanı karıştırıyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Atakan Yıldırım
Parolun içerisinde ağrı kesici ve ateş düşürücü var.Ateşin çıktığı zaman kullan ama c vitamini daha destekleyici olur.Parol yerine c vitami öneririm

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
baş ağrısını keser sadece akrabam kullanmıştı

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktorunun tavsiyesi üstüne teknoloji forumundan tavsiye istemek ne kadar mantıklı? Siri ile çok mu vakit geçiriyorsun acaba? Yaşlı bunak senin de kafanı karıştırıyor olabilir.
Bilmiyorum annem beni parol içmeye zorluyor neden bilmiyorum sizede sormak istedim koskoca forumda korona geçirmiş birkaç kişi vardır heralde ve internet özellikle korona hakkında çok fazla bilgi kirliliğine sahip
Mesaj otomatik birleştirildi:

baş ağrısını keser sadece akrabam kullanmıştı
Benimde. Biraz ateşim var akşama doğru çıkıyor o yüzden kullanıyorum ama kimi haber kuruluşlarında ağrı kesicilerin kullanılmaması gerektiği söyleniyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bilmiyorum annem beni parol içmeye zorluyor neden bilmiyorum sizede sormak istedim koskoca forumda korona geçirmiş birkaç kişi vardır heralde ve internet özellikle korona hakkında çok fazla bilgi kirliliğine sahip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde. Biraz ateşim var akşama doğru çıkıyor o yüzden kullanıyorum ama kimi haber kuruluşlarında ağrı kesicilerin kullanılmaması gerektiği söyleniyor
Doktorunu dinle. Kendi düşüncemi soracak olursan koronanın verdiği ateşi ve ağrıya Parol işlemez.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Parol içebilirsin bir sıkıntı yok bende korona oldum korkulacak hiçbir durum yok verdikleri pavikofir ilacını eğer korona olduğunu geç fark ettiysen içmeyebilirsin çünkü bu ilaçlar erken teşhisde daha yararlı zaten sana sadece parol içebilirsin demişlerdir bol bol dinlen arkadaşın yakının varsa yemek yapmalarını, vitamin getirmelerini ve bolcanak meyve getirsinler sende ye (doktor yakınım var korona hastalarını bakıyor şu evleri gezen ,ambulans süren ve yoğun bakıma bakan kişilerden kendisi 2 kere korana oldu geçmiş olsun )

.RBO.

80+ Silver
Doktorunu dinle. Kendi düşüncemi soracak olursan koronanın verdiği ateşi ve ağrıya Parol işlemez.
Eger hafif geçiriyorsan işliyor bende şu anda öyle hafif geçiriyorum ve parol aldığımda ateşim düşüyor ama ilk gün biraz daha ağırdı o gün aldığımda düşürmemişti

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Oradan bakınca forumda sağlık forumu mu yazıyor yauv kurban olayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR