Neler Yeni

Coronayım Parol İçmeli miyim?

.RBO.

80+ Silver
Oradan bakınca forumda sağlık forumu mu yazıyor yauv kurban olayım
Malesef internette çok büyük bir bilgi kirliliği var ve insanın kafası karışıyor. Bu forumda ilk korona konumda bana çok yardımcı olmuşlardı ve çok büyük bir forumuz iceride cok sayıda korona geçiren kişi var çoğu sorumun cevabı onlarda oluyor ve forumda sağlık kategorisi var ve görünüşe bakılırsa kullanılıyor bu 900. Sağlık konusu

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
İlaçların bu devirde hiçbir faydası yok arkadaşlar.
bunlara inanmayın.
sadece psikolojik olarak rahatlarsınız hastalık geçiştirilir.
ağrı kesiciyide hiçbir zaman önermem böbrek hastası olursunuz.
babaannem bağımlısı ilaçların mesela.
her öğün 5 ilaç birden içiyor.
bi limon sarımsak yapın.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Abi burada kime güvenerek Parol içip içmeyeceksin? Doktor'un ne dediyse onu uygula.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Eger hafif geçiriyorsan işliyor bende şu anda öyle hafif geçiriyorum ve parol aldığımda ateşim düşüyor ama ilk gün biraz daha ağırdı o gün aldığımda düşürmemişti
Parol zaten hafif bir ilaç yan etki yapmaması için korona hala çok bilinmiyor (yan etki yapma sıkıntısı diğer ilaçlarda da çok olasılık yok ama parol hafif o yüzden iyidir )

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
İlaçların bu devirde hiçbir faydası yok arkadaşlar.
bunlara inanmayın.
sadece psikolojik olarak rahatlarsınız hastalık geçiştirilir.
ağrı kesiciyide hiçbir zaman önermem böbrek hastası olursunuz.
babaannem bağımlısı ilaçların mesela.
her öğün 5 ilaç birden içiyor.
bi limon sarımsak yapın.

Lütfen makale atar mısınız? İlaçların fazla, gereksiz ve bilinçsiz kullanılmasında sorun yaşarsınız. Şuanki yaşlılar ilaçların bağımlısı çünkü içmeleri gerekiyor, zaten insan ömrünün eskiye nazaran daha fazla olmasının sebebi ise bilimin gelişip bunları size sunabilmesi. Lütfen bilimsel makalenizi atınız tartışalım. İlaçların bu devirde hiç bir faydası yok, hangi devirde vardı bu devirde yok mesela?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Lütfen makale atar mısınız? İlaçların fazla, gereksiz ve bilinçsiz kullanılmasında sorun yaşarsınız. Şuanki yaşlılar ilaçların bağımlısı çünkü içmeleri gerekiyor, zaten insan ömrünün eskiye nazaran daha fazla olmasının sebebi ise bilimin gelişip bunları size sunabilmesi. Lütfen bilimsel makalenizi atınız tartışalım. İlaçların bu devirde hiç bir faydası yok, hangi devirde vardı bu devirde yok mesela?
7 liralık ilaçlardan bahsediyorum.
Büyük hastalık ilaçlarından değil tabikide.
günlük olarak tüketilen ilaçlardan.
bunu belirtmedim, anlarsınız diye.
bilinçsizce tüketilen ilaçların böbreği mahfediyor ve buna karşımısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gel trabzona kardeşim.
bak benim ninelerime 100 yaşından büyükler ağızarına bir kere ilaç atmamış insanlar.
bilimden sonra sermaye gelir.
bir hastalık sermayeyse onun çaresi vardır da bize yoktur !
tartışmanın lüzumu yok bu herkesin bildiği bir gerçek.
keşke haklı olsanız.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
7 liralık ilaçlardan bahsediyorum.
Büyük hastalık ilaçlarından değil tabikide.
günlük olarak tüketilen ilaçlardan.
bunu belirtmedim, anlarsınız diye.
bilinçsizce tüketilen ilaçların böbreği mahfediyor ve buna karşımısınız ?
20 liralık ilaçlar etkili de 7 liralık ilaçlar etkili mi?

Dediğin gibi "bilinçsizce" tüketilen ilaçlardan bahsediyoruz, sadece böbreği de tüketmiyor aynı zamanda ilaç emiliminde karaciğer de rol oynar karaciğerde de sorun yaşayabilirsiniz. Bu içtiğiniz ilacın nereden "daha çok" emildiğine bağlı olarak ve ne kadar uzun zamandır bilinçsizce tükettiğinize göre değişir. Bu yüzden burada önerilen değil de doktorun önerdiğini yapmasını söyledim arkadaşa.

Günlük olarak tüketilen ilaçlar? Abi bir insanın şeker hastalığı vardır ya da tansiyonu vardır, o insan o ilacı kullanması zorunludur. Tamamen dayanaksız bilgiler veriyorsunuz bir eczacılık öğrencisi olarak bunu söyleyebilirim. İyi forumlar dilerim.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
20 liralık ilaçlar etkili de 7 liralık ilaçlar etkili mi?

Dediğin gibi "bilinçsizce" tüketilen ilaçlardan bahsediyoruz, sadece böbreği de tüketmiyor aynı zamanda ilaç emiliminde karaciğer de rol oynar karaciğerde de sorun yaşayabilirsiniz. Bu içtiğiniz ilacın nereden "daha çok" emildiğine bağlı olarak ve ne kadar uzun zamandır bilinçsizce tükettiğinize göre değişir. Bu yüzden burada önerilen değil de doktorun önerdiğini yapmasını söyledim arkadaşa.

Günlük olarak tüketilen ilaçlar? Abi bir insanın şeker hastalığı vardır ya da tansiyonu vardır, o insan o ilacı kullanması zorunludur. Tamamen dayanaksız bilgiler veriyorsunuz bir eczacılık öğrencisi olarak bunu söyleyebilirim. İyi forumlar dilerim.
Ben senin cevabına bir şey söylemedim dostum.
ortaya söyledim neden alındın.
senin dediğin doğru.
her şeyin ayrıntısına girmedik diye lehinize çevirmeyin 7 ile 20 lira arasında fark yok.
babaannemden örneğe devam edelim.
18 senedir ilaç bağımlısı ve ilaçsız duramıyor.
içtiği ilaçlar genellikle parol ve türevi tansiyon ilaçları.
karaciğer ve böbreği bitirecek büyük ihtimalle.
kaç defa bıraktırmaya çalıştım ama uyuyamıyorum diyor.
sigaradan daha bağımlılık yapıcı bir nevi nikotin !
ilaçsızda yapılabilir.
ben eczacı değilim.
bilginize saygı duyarım ve fikirle bilgi vermem ben tecrübeyle siz bilgiyle konuşuyorsunuz.
ama tecrübede önemli.
ve şuan ilacın tek yaptığı acıyı ve ağrıyı geçiştirmek.

İyi forumlar.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ben senin cevabına bir şey söylemedim dostum.
ortaya söyledim neden alındın.
senin dediğin doğru.
her şeyin ayrıntısına girmedik diye lehinize çevirmeyin 7 ile 20 lira arasında fark yok.
babaannemden örneğe devam edelim.
18 senedir ilaç bağımlısı ve ilaçsız duramıyor.
içtiği ilaçlar genellikle parol ve türevi tansiyon ilaçları.
karaciğer ve böbreği bitirecek büyük ihtimalle.
kaç defa bıraktırmaya çalıştım ama uyuyamıyorum diyor.
sigaradan daha bağımlılık yapıcı bir nevi nikotin !
ilaçsızda yapılabilir.
ben eczacı değilim.
bilginize saygı duyarım ve fikirle bilgi vermem ben tecrübeyle siz bilgiyle konuşuyorsunuz.
ama tecrübede önemli.
ve şuan ilacın tek yaptığı acıyı ve ağrıyı geçiştirmek.

İyi forumlar.

parol ve türevi tansiyon ilaçları????? Parol dediğimiz ilaç ağrı kesicidir, neyin deneyimi bu pardon sorması ayıp?

uydu3

80+ Silver
Şu an coronayım 15 yaşındayım coronayı atlatmak için değil semptomları hafifletmek için şurup yazdılar hap içemediğim için Parol Plus Katarin Majezik sprey verdiler vücüt ağrılarım inanılmaz fazla oluyodu fakat şurupları içince ciddi derecede azalıyor ağrılarım

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İnternette kimi parol için korona ya iyi olur diyor kimi içmeyin vucudu güçsüzleştiriyor diyor annem iç diyor günde 3 tane iç iyi gelir diyor doktorlar ateşin çıktığı zaman iç diyor biraz önce ateşim ağrım yokken içtim bir şey olurmu ? Parol dışında hap kullanmıyorum sadece vitamin alıyorum
Parol çok etkili bir ilaç değildir zararı da olmaz korona olan birisi baş ağrısı gibi etkilerini azaltmak için parol kullanılıyor ama parol covid-19 u geçiriyor diye bir şey yok. Ağrı kesici diye aşırıya gitmeyin.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
parol ve türevi tansiyon ilaçları????? Parol dediğimiz ilaç ağrı kesicidir, neyin deneyimi bu pardon sorması ayıp?
Babaannem ağrı kesici ve tansiyon ilaçları hastası ve bağımlısı açıklama bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,637
Üyeler
162,041
Son üye
qtunap
Top Bottom