Coronayım Parol İçmeli miyim?

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,728
İnternette kimi parol için korona ya iyi olur diyor kimi içmeyin vucudu güçsüzleştiriyor diyor annem iç diyor günde 3 tane iç iyi gelir diyor doktorlar ateşin çıktığı zaman iç diyor biraz önce ateşim ağrım yokken içtim bir şey olurmu ? Parol dışında hap kullanmıyorum sadece vitamin alıyorum

İnternette kimi parol için korona ya iyi olur diyor kimi içmeyin vucudu güçsüzleştiriyor diyor annem iç diyor günde 3 tane iç iyi gelir diyor doktorlar ateşin çıktığı zaman iç diyor biraz önce ateşim ağrım yokken içtim bir şey olurmu ? Parol dışında hap kullanmıyorum sadece vitamin alıyorum
Parol'u bence kullanmana gerek yok. Bir arkadaşım Parol'u içmişti koronayken, hiçbir değişim olmadı. Gerçi bünyeden bünyeye fark eder o.

Korona için Parol içilmesi gerektiğini ilk defa duydum. Bence doktoru dinlesen yeterli.

Parol ağrı kesici diye biliyorum koronaya etki etmez ki

Doktorunun tavsiyesi üstüne teknoloji forumundan tavsiye istemek ne kadar mantıklı? Siri ile çok mu vakit geçiriyorsun acaba? Yaşlı bunak senin de kafanı karıştırıyor olabilir.

Parolun içerisinde ağrı kesici ve ateş düşürücü var.Ateşin çıktığı zaman kullan ama c vitamini daha destekleyici olur.Parol yerine c vitami öneririm

baş ağrısını keser sadece akrabam kullanmıştı

Doktorunun tavsiyesi üstüne teknoloji forumundan tavsiye istemek ne kadar mantıklı? Siri ile çok mu vakit geçiriyorsun acaba? Yaşlı bunak senin de kafanı karıştırıyor olabilir.
Bilmiyorum annem beni parol içmeye zorluyor neden bilmiyorum sizede sormak istedim koskoca forumda korona geçirmiş birkaç kişi vardır heralde ve internet özellikle korona hakkında çok fazla bilgi kirliliğine sahip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baş ağrısını keser sadece akrabam kullanmıştı
Benimde. Biraz ateşim var akşama doğru çıkıyor o yüzden kullanıyorum ama kimi haber kuruluşlarında ağrı kesicilerin kullanılmaması gerektiği söyleniyor

Bilmiyorum annem beni parol içmeye zorluyor neden bilmiyorum sizede sormak istedim koskoca forumda korona geçirmiş birkaç kişi vardır heralde ve internet özellikle korona hakkında çok fazla bilgi kirliliğine sahip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde. Biraz ateşim var akşama doğru çıkıyor o yüzden kullanıyorum ama kimi haber kuruluşlarında ağrı kesicilerin kullanılmaması gerektiği söyleniyor
Doktorunu dinle. Kendi düşüncemi soracak olursan koronanın verdiği ateşi ve ağrıya Parol işlemez.

Parol içebilirsin bir sıkıntı yok bende korona oldum korkulacak hiçbir durum yok verdikleri pavikofir ilacını eğer korona olduğunu geç fark ettiysen içmeyebilirsin çünkü bu ilaçlar erken teşhisde daha yararlı zaten sana sadece parol içebilirsin demişlerdir bol bol dinlen arkadaşın yakının varsa yemek yapmalarını, vitamin getirmelerini ve bolcanak meyve getirsinler sende ye (doktor yakınım var korona hastalarını bakıyor şu evleri gezen ,ambulans süren ve yoğun bakıma bakan kişilerden kendisi 2 kere korana oldu geçmiş olsun )

Doktorunu dinle. Kendi düşüncemi soracak olursan koronanın verdiği ateşi ve ağrıya Parol işlemez.
Eger hafif geçiriyorsan işliyor bende şu anda öyle hafif geçiriyorum ve parol aldığımda ateşim düşüyor ama ilk gün biraz daha ağırdı o gün aldığımda düşürmemişti

Oradan bakınca forumda sağlık forumu mu yazıyor yauv kurban olayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,590
Üyeler
189,635
Son üye
bilisimbil
Geri