Coronayla Alakalı Sorum Var ?

Reaksiyon skoru
307
Merhaba Gençler size bı kaç sorum var.meseka diyorlar ya şimdi Corona olduğumuzda işte kalp krizi riski artıyor su oluyor bu oluyor bu her olduktan sonrami oluyor çünkü öyleyse artık gribe döndü herkes haftada oluuo nerdeyse git gide riskler arta arta öldürür o zaman aşı oliymi acaba bilmiyorum kısır yapıyor çip var gibi saçma şeylere inanmıyorum Tabikide ama yinede ilerde sağlık problemleri çıkartır diye biraz kuşku var içimde ve birazda ufak iğneden korkuyorum 🤣yani biraz korktum açıkçası çünkü bizim sınıfta bı arkadaş vardı korona olduktan sonra çocuk aşırı değişik olmaya başladı unutkan oldu baya hareketleri falan baya değişti

Herkes aynı şekilde geçirmiyor. Annem de geçirdi ama üstünde hiçbir şey kalmadı. Aşı olmanın şu an en mantıklı şey olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu kadar yayılmışken ve bulaşma riski daha da artmışken bulaşırsa da etkisi hafif olsun. İleride ne olacağını bilemeyiz, belki uzun saatler taktığımız maskenin bile zararını göreceğiz ama şu an maske ve aşı elimizdeki en iyi şeyler. Aşı acıtmaz çünkü hissedeceğin bir şey değil, kan almakla falan alakasız yani.

Corona olduğumuzda işte kalp krizi riski artıyor su oluyor bu oluyor
Bunları diyenlerin genelde IQ ortalaması ayakkabı numaralarını geçmiyor.
Şu konulardan gına geldi artık, bilime kimse karşı çıkamaz. Bilim aşı ol diyorsa olacaksın arkadaş, sen kimsin ya?
Evde oturmuş ilkokul mezunu tek vasfı vasıfsız olmak olan adam Intagram'dan bir yerden duyuyor bunları sonra yayıyor millete. Ya kardeşim sen kimsin ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,535
Üyeler
187,695
Son üye
ı mıss her
Geri