Neler Yeni

Çözüldü✓ Corsair 3500x fan kablolari

Emirhan0742

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan koc
yeni bir kasa satin aldim oda corsai 3500x sanirim 12 yada13 fan aliyor benim commander pro da sadece 6 tane fan girisi var bir de kasyla dahili olarak gelen link hub var ama sanirim ll120 icin uyumlu degil nasil 12 tane fani bagliyacagim ben bu kasaya ?

Emirhan0742

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan koc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
corsair icue de yonetebilirmiyim bunu alirsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Doğan
yeni bir kasa satin aldim oda corsai 3500x sanirim 12 yada13 fan aliyor benim commander pro da sadece 6 tane fan girisi var bir de kasyla dahili olarak gelen link hub var ama sanirim ll120 icin uyumlu degil nasil 12 tane fani bagliyacagim ben bu kasaya ?
Selam, aldığınız kasa Corsair ICUE 3500X Cam kasa mı? Görseldeki kasa yani. Eğer o ise nereden aldınız. Bende almak istiyorum da.

1733345499726.png

Emirhan0742

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan koc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam, aldığınız kasa Corsair ICUE 3500X Cam kasa mı? Görseldeki kasa yani. Eğer o ise nereden aldınız. Bende almak istiyorum da.

Alıntıyı görüntüle
gec cevap icin cok ozurdilerim konu kapandigi icin bana epostadan bildirim gelmedi donanim arsivine de cok giren birisi degilim bu kasayi ben amazondan siparis ettim yurt disinda yasadigimdan turkiyede nerden bulursun hic fikrim yok ama istersen sende amazondan baka bilirsin veya itopya gibi bilgisayar magzalarina goz atabilirsin fiyati nerde uygunsa ordan almani tavsiye ederim

Top Bottom