Dolar kuruna göre iyi. 2/3 ay önce 1500 TL idi. Şuan 1700 TL olmuş.Fiyatı iyi mi sizce ve parçalar sığar mı?
Lancool 2 bütçemi aşıyor maalesef işlemci soğutucusu da alacağım için 200tl çıkamam. Geçen gaming gecesindde 1800 e düştü ama uzun bir süre daha düşmez diye düşünüyorum. Dolar da arttığı için acele etmeliyim bence. Xpg temperli cam olduğu için hava akışı kötü olmaz mı?Lian Li Lancool II MESH RGB Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool II MESH RGB Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool II MESH RGB Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Beyaz kasa aradığım için 4000d+rgb fan almayı düşünmüştüm. Bu kasaların beyaz modelleri var mıdır?Bunu al.
DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
TD500 kötü kasa, 4000D Airflow güzel ama fansız, bu bütçede DLS480'den başka bakma, alternatif olarak ancak DLX-21 bakabilirsin.
Bende hem 4000x icue var hem de td500. Bence 4000x icue daha güzel(airflow olmayanı). İki kasa da güzel ama corsairde toz filtresi var ben kasanın içini ayda 2-3 ayda bir anca siliyorum çok az toz oluyor. Ama td500ün ön tarafı açık direkt mesh bi filtre bulunmuyor. Bence corsair daha güzelSelamlar. Bir süredir sistem toplamaya çalışıyorum ancak sınav haftası için ara vermiştim. Aklımda 2 tane kasa var. Sizce 4000d airflow ve td500 den hangisi daha iyidir? Hem malzeme kalitesi hem hava akışı hem de sessizlik anlamında hangisi daha iyidir? Max bütçem 2200 civarı.
4000d airflow 1719TL: https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...pered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-37359
Td500 mesh: 2215TL: https://www.vatanbilgisayar.com/coo...120mm-argb-led-fanli-midt-atx-beyaz-kasa.html
Eğer 4000d airflowu alırsam yanına 500tl ye 3 lü rgb fan seti almayı düşünüyorum. O yüzden iki kasa da aynı fiyata gelecek.
Sistem için elimdeki parçalar:
Xfx Merc RX6750xt
r5 5600
Msi B550m Mortar
Pny CS3030 Ssd
High Power 750w 80+ gold Performance GD psu
Ram olarak xpg gammix düşündüm.
Bu parçalar 2 kasaya da rahatça uyar mı? Siz olsanız hangi kasayı tercih edersiniz? Bu bütçeye bildiğiniz daha iyi beyaz kasa var mı?
Beyaz kasa aradığım için 4000d+rgb fan almayı düşünmüştüm. Bu kasaların beyaz modelleri var mıdır?
Tasarımı hiç iyi değil ya...Bunu al.
DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
TD500 kötü kasa, 4000D Airflow güzel ama fansız, bu bütçede DLS480'den başka bakma, alternatif olarak ancak DLX-21 bakabilirsin.
İkinci ele pek sıcak bakmıyorum. Phanteksler tasarım olarak çok düz geldiği için vazgeçtim. 4000D airflow alacağım ozaman. İlerleyen dönemlerde de fan seti alırım. Sahip olduğum parçalar kasaya sorunsuz sığar değil mi?Var, ama Türkiye'de bulunur mu bilmiyorum. Olmadı yurt dışından alabilirsin.
Bütçe olsa 5000D önerebilirdim de, pahalıymış. İkinci ele yanaşırsan P500A'nın beyazını bulabilirsin, şanslıysan P600S'in beyazı da çıkabilir.
4000D'nin beyazı alınır o ikisi arasından.
Tasarımı hiç iyi değil ya...
İkinci ele pek sıcak bakmıyorum. Phanteksler tasarım olarak çok düz geldiği için vazgeçtim. 4000D airflow alacağım ozaman. İlerleyen dönemlerde de fan seti alırım. Sahip olduğum parçalar kasaya sorunsuz sığar değil mi?
Yok ya, Darkflash'ın fena tasarımları var şaşırsın Ama bu kasa çok garip geliyor bana.Darkflash'tan bu kadar ancak, tasarım bir zaman sonra bayıyor. Ama radyatör, soğutucu desteği ve ferahlık hiç ölmüyor.
Sığar, uzun veya kalın bir parça görmedim.
Fan seti olarak şimdiden öneri yapacaksam F12 fan alabilirsin, airflow konusunda P12'yi bile sollayabilen bir fan.
Teşekkür ederim. Son olarak sormak istiyorum fiyatı iyi mi sizce, daha düşer mi yoksa artar mı? Bana kalırsa dolar artığı için artacaktır gibi geliyor.Darkflash'tan bu kadar ancak, tasarım bir zaman sonra bayıyor. Ama radyatör, soğutucu desteği ve ferahlık hiç ölmüyor.
Sığar, uzun veya kalın bir parça görmedim.
Fan seti olarak şimdiden öneri yapacaksam F12 fan alabilirsin, airflow konusunda P12'yi bile sollayabilen bir fan.