Neler Yeni

Corsair 4000d nasıl bir kasa

slayerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Beritan Korkusuz
4000d airflow nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan
Malzeme kalitesi olarak gayet güzel kasa. Ama fansız olması kötü. Performanslı 4 adet rgb fan ile üst seviye oluyor. Ben1 ay önce 2900 TL iken 4000D RGB Airflow modelini aldım. 3 Adet AF ELİTE fan ile geliyor (corsair in sitesinde "en performanslı rgb fanımız" diye ibaresi var). +450 tl ye sp elite rgb 120 aldım. Kasa içi buz gibi. Ancak şu an 4000d airflow un rgb fanlı hali 1000 lira artmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malzeme kalitesi olarak gayet güzel kasa. Ama fansız olması kötü. Performanslı 4 adet rgb fan ile üst seviye oluyor. Ben1 ay önce 2900 TL iken 4000D RGB Airflow modelini aldım. 3 Adet AF ELİTE fan ile geliyor (corsair in sitesinde "en performanslı rgb fanımız" diye ibaresi var). +450 TL ye sp elite rgb 120 aldım. Kasa içi buz gibi. Ancak şu an 4000d airflow un rgb fanlı hali 1000 lira artmış.
fansız olması kötü demişim ama "rgb" fansız olması kötü yazacaktım.2 rgbsiz fan var çünkü.
rgb takıntınız yoksa 2 rgbsiz fan daha eklenip kullanılabilir. veya 2 rgbsiz fanı satıp 3lü rgb corsair fan setlerden alabilirsiniz.

Malzeme kalitesi olarak gayet güzel kasa. Ama fansız olması kötü. Performanslı 4 adet rgb fan ile üst seviye oluyor. Ben1 ay önce 2900 TL iken 4000D RGB Airflow modelini aldım. 3 Adet AF ELİTE fan ile geliyor (corsair in sitesinde "en performanslı rgb fanımız" diye ibaresi var). +450 TL ye sp elite rgb 120 aldım. Kasa içi buz gibi. Ancak şu an 4000d airflow un rgb fanlı hali 1000 lira artmış.

fansız olması kötü demişim ama "rgb" fansız olması kötü yazacaktım.2 rgbsiz fan var çünkü.
rgb takıntınız yoksa 2 rgbsiz fan daha eklenip kullanılabilir. veya 2 rgbsiz fanı satıp 3lü rgb corsair fan setlerden alabilirsiniz.
Veya 4000x alıp corsair den ücretsiz mesh panel talep edebilirsiniz. Forumda alanlar var, size denk gelir mi bilemem.

Son düzenleme:

slayerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Beritan Korkusuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
360mm sıvı soğutma var öne onu koyacağım rgb zaten o yeterli bence

Top Bottom