Neler Yeni

Öneri Corsair 5000D AirFlow vs Corsair iCUE 5000X RGB mi ?

Hangi kasa sizce?

• Corsair 5000D AirFlow

• Corsair iCUE 5000X RGB

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,609
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ben LL veya QL fan alsam bile ayrı kontrolcü ile kontrol edeceğim için Commander Core kullanmayacağım, fan setinin içerisinden çıkan Lighting Node CORE kullanacağım. Ama taksam bile resimde gözüktüğü gibi otomatik algıla seçeneğini seçsem LL120 ile sıvı soğutmanın ML120 RGB PRO ayırt edip fan ayarlaması yapabilir yine de diye düşünüyorum. Bütçe odaklı gidersem eğer SP120 PRO veya SP120 Elite almayı planlıyorum zaten.

Alıntıyı görüntüle
Tamam o zaman. Sıkıntı yok.
Aklına hangisi yatarsa onu seçebilirsin. Hayırlı olsun şimdiden.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
20210916_215044.jpg

SP 120 RGB Elite ve Cappelix Fanların 8 LED uyumunu göstermiş olayım.

İleride ekosisteme tam girince @crazyreign 'in dediğini tam olarak anlamış olursun .

QL ve ML serisinin H150i fanları ile LED uyumu pek olmuyor sistem de homojen görüntü bozuluyor .

Tercih yine sana kalmış ama ben önermem,QL +Cappelix fanlarını beraber kullanmanı.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
Enver Eryalçın
Alıntıyı görüntüle

SP 120 RGB Elite ve Cappelix Fanların 8 LED uyumunu göstermiş olayım.

İleride ekosisteme tam girince @crazyreign 'in dediğini tam olarak anlamış olursun .

QL ve ML serisinin H150i fanları ile LED uyumu pek olmuyor sistem de homojen görüntü bozuluyor .

Tercih yine sana kalmış ama ben önermem,QL +Cappelix fanlarını beraber kullanmanı.
Anladım, sen 4000D AirFlow neden almadın reis ve 4000X de çok ısınma yok demi? Aslında tam bu yaptığını yapacaktım ama işte biraz iyisi olsun demiştim H150i Elite ilk defa 1750TL düştüğünü görünce almıştım şimdi kasa uyumluluğunda zorluk çekiyorum. 5000X RGB kasada da SP120 Elite fanlarla geliyordu zaten, SP120 PRO, SP120 Elite yada ML120 RGB PRO 4 Led li olanı kullanacağım. 8 Led li olanı satılmıyor demi bu H150i Elite Cappellix de olan fanlar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam o zaman. Sıkıntı yok.
Aklına hangisi yatarsa onu seçebilirsin. Hayırlı olsun şimdiden.
Sağ ol. :peepokalp: :blobdance:

Son düzenleme:

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Anladım, sen 4000D AirFlow neden almadın reis ve 4000X de çok ısınma yok demi? Aslında tam bu yaptığını yapacaktım ama işte biraz iyisi olsun demiştim H150i Elite ilk defa 1750TL düştüğünü görünce almıştım şimdi kasa uyumluluğunda zorluk çekiyorum. 5000X RGB kasada da SP120 Elite fanlarla geliyordu zaten, SP120 PRO, SP120 Elite yada ML120 RGB PRO 4 Led li olanı kullanacağım. 8 Led li olanı satılmıyor demi bu H150i Elite Cappellix de olan fanlar
Evet cappelix fanlar satılmıyor ,ek olarak 4000x'in ısındıracak bir kasa olduğunu neden düşünüyorsun ki?
Kasanın ön panelinde basbayağı sağlam hava kanalları var ,fanlar yapışık değil o cama.
Arada boşluk var ve fanların önünde de toz filtresi var.

Açıkçası ekosistemi tam kurunca dediğimi tam olarak anlarsın,8 LED ile 4 LED arasında görüntü farkları var.
Yine de tekrar belirtiyorum tercih senin ,tabii ki QL ve ML fanlar daha kaliteli SP 120 RGB Elite'den.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
Enver Eryalçın
Evet cappelix fanlar satılmıyor ,ek olarak 4000x'in ısındıracak bir kasa olduğunu neden düşünüyorsun ki?
Kasanın ön panelinde basbayağı sağlam hava kanalları var ,fanlar yapışık değil o cama.
Arada boşluk var ve fanların önünde de toz filtresi var.

Açıkçası ekosistemi tam kurunca dediğimi tam olarak anlarsın,8 LED ile 4 LED arasında görüntü farkları var.
Yine de tekrar belirtiyorum tercih senin ,tabii ki QL ve ML fanlar daha kaliteli SP 120 RGB Elite'den.
ben 4000x sıcaklık konusuna bir şey demedim bazı arkadaşlar çok iyi olmadığını belirtiyor ama 5000D AirFlow ile 5000X arasında 3-5 derece fark olacağını düşünüyorum (mevsimsel sıcaklığa göre değişiklik gösterebilir). QL ve ML biraz daha güzel halka tasarım barındırdığından ve gövde de ledler bulunduğundan daha şık tabi ülkemizde fiyatları da baya yüksek SP Elitleri 650TL olarak görmüştüm önceki ay sinerji de şuan 774TL yani her türlü indirim beklemeliyim fakat 5000X cam olması çok şık tutuyor şuan vatan computer da 1907TL ve hala fiyatı pahalı aslında 1800TL altına düşse o daha mantıklı seçenek oluyor 5000D AirFlow nazaran ama düşecek gibi değil bu ayın sonuna kadar vaktim var düşerse alacağım indirimleri takip etmeye çalışacağım bulursam almayı planlıyorum eğer bulamaz isem 5000D AirFlow alıp geçecem daha sonra artık fanı isteğime göre düşüneceğim.

Top Bottom