Neler Yeni

Corsair CA-9011221-EU ST50 Premium Kulaklık Standı

tuna bey

80+ Bronze
Screenshot_20200904-224630_Chrome.jpg
olay çözüldü sanırsam 👍🏻
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi corsair logosu olunca 500tl artıyor :D
bende usb falan diye aldım yada satarım diye sonradan uyarılar sonucu iade ettim

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
:cool: msi de suan gıcık seylerınde cevap yazdığında windows açılmasından boş yok tan becin orenden kalabağından çok olduğundan ama
pis cocuk bana büyük taş atdı the forest den çok gıcık olduğundan bazen çok kırmızı oda filiminden çok gıcık oldunğunda korona virüs ten
çok dikkatli olmalığıyız ama fatma aggöz den çok gıcık insan biraz çok sıkldığından bazen falan fortnite oynunu yükledğinde çok oynaması
çok gıcık oluyor(y) sevmedim ben o oynu

tuna bey

80+ Bronze
:cool: msi de suan gıcık seylerınde cevap yazdığında windows açılmasından boş yok tan becin orenden kalabağından çok olduğundan ama
pis cocuk bana büyük taş atdı the forest den çok gıcık olduğundan bazen çok kırmızı oda filiminden çok gıcık oldunğunda korona virüs ten
çok dikkatli olmalığıyız ama fatma aggöz den çok gıcık insan biraz çok sıkldığından bazen falan fortnite oynunu yükledğinde çok oynaması
hocam iyimisin sen 😂

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Hocam içmişsin biraz galiba.

Top Bottom