Neler Yeni

Yardım Corsair Carbide Spec Delta Kurulumu

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Arkadaşlar anakart işlemci ram taktım kasanın bir sürü fan kablosu var bazılarını taktık geriye ise 3 fanın her birinin kablosu kaldı anakartta yer bulamadım bir de rgb kontrolcüsünün kablosu kaldı o da PSU'nun kablolarından çoğuna uyuyor. Sıkıntı ise ekran kartımı daha almamış olmam bu yüzden ekran kartı kabloları serbest şu an. Bu rgb kontrolcüsünü hangi kabloya takıcağım konusunda da kararsızım.
System fan var anakartta buraya kasanın içinden çıkan kablo tam uyuyor ve bu kablo 4 tane kablo girişine sahip fanları takmak için sanki ama fanlarda 3 diş var ve bu fanların kablosuna tam uyan bir şey bulamadık bu dediğimiz yere taktık yinede. Hepsinden 1 er diş boşluk kaldı. Kasayı çalıştırdık işlemci fanı ve kasanın fanları dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. B450m s2h anakartın ekrana görüntü vermesi gerek değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacası yardım edin fan ve renkler oldu ama görüntü gelmiyo ekrana normal mi ekran kartı olmadığı için?

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Arkadaşlar anakart işlemci RAM taktım kasanın bir sürü fan kablosu var bazılarını taktık geriye ise 3 fanın her birinin kablosu kaldı anakartta yer bulamadım bir de RGB kontrolcüsünün kablosu kaldı o da PSU'nun kablolarından çoğuna uyuyor. Sıkıntı ise ekran kartımı daha almamış olmam bu yüzden ekran kartı kabloları serbest şu an. Bu RGB kontrolcüsünü hangi kabloya takıcağım konusunda da kararsızım.
System fan var anakartta buraya kasanın içinden çıkan kablo tam uyuyor ve bu kablo 4 tane kablo girişine sahip fanları takmak için sanki ama fanlarda 3 diş var ve bu fanların kablosuna tam uyan bir şey bulamadık bu dediğimiz yere taktık yinede. Hepsinden 1 er diş boşluk kaldı. Kasayı çalıştırdık işlemci fanı ve kasanın fanları dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. B450m s2h anakartın ekrana görüntü vermesi gerek değil mi?

Kısacası yardım edin fan ve renkler oldu ama görüntü gelmiyo ekrana normal mi ekran kartı olmadığı için?
@Yasin Çelik aynı kasadan kullanıyor yardımcı olacaktır.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Arkadaşlar anakart işlemci RAM taktım kasanın bir sürü fan kablosu var bazılarını taktık geriye ise 3 fanın her birinin kablosu kaldı anakartta yer bulamadım bir de RGB kontrolcüsünün kablosu kaldı o da PSU'nun kablolarından çoğuna uyuyor. Sıkıntı ise ekran kartımı daha almamış olmam bu yüzden ekran kartı kabloları serbest şu an. Bu RGB kontrolcüsünü hangi kabloya takıcağım konusunda da kararsızım.

Kasanın kutusundan çoklayıcı çıkadığına eminmisiniz?

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın kutusundan çoklayıcı çıkadığına eminmisiniz?
Çoklayıcı galiba çıktı ama girişleri fana tam uymuyor 4 tane iğne var fanların iğnesi 3. Ama sorun bu değil her şey çalışıyor gibi gözüküyor. Ekrana görüntü gelmiyor ekran kartım yok

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Eray Yılmaz
ekran kartı yoksa ve işlemcinizde dahili gpu yoksa görüntü gelmez.işlemciniz nedir?

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
B450m s2h da harici ekran kartı yok mu?

ekran kartı yoksa ve işlemcinizde dahili gpu yoksa görüntü gelmez.işlemciniz nedir?
Ryzen 5 1600af. Evet apu değil

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Çoklayıcı galiba çıktı ama girişleri fana tam uymuyor 4 tane iğne var fanların iğnesi 3. Ama sorun bu değil her şey çalışıyor gibi gözüküyor. Ekrana görüntü gelmiyor ekran kartım yok
Merak etme yine de çalışır çoklayıcı ile kullan sys fana çoklayıcıyı tak öbür fanlarıda ona tak

Ryzen 5 1600af. Evet APU değil
Anakartta olmaz harici ise zaten olmaz içinde olsa dahili olurdu.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Eray Yılmaz

Ryzen 5 1600af. Evet APU değil
o işlemcide gömülü gpu yok yani görüntü almamanız gayet normal ekran kartınız gelince tekrar deneyin

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Merak etme yine de çalışır çoklayıcı ile kullan sys fana çoklayıcıyı tak öbür fanlarıda ona tak

Anakartta olmaz harici ise zaten olmaz içinde olsa dahili olurdu.
Dahili diyecektim yanlış dedim.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Aynı kasadan bende kullanıyorum montajını ben yapmadım ama anakartımda aynı sys fan kısmına çoklayıcı takılı o çoklayıcıya da 4 fan bağlı.
Herhalde geriye ekran kartı geldikten sonra güzel bir kablolama yapmak kaldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,573
Üyeler
163,686
Son üye
umtygt17
Top Bottom