Jackk_Sparrow
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,537
- İsim
- Mikail
- İlgilendiği Kategoriler
- Müzik, Para
- Discord
- Jackk_Sparrow#0001
Arkadaşlar anakart işlemci ram taktım kasanın bir sürü fan kablosu var bazılarını taktık geriye ise 3 fanın her birinin kablosu kaldı anakartta yer bulamadım bir de rgb kontrolcüsünün kablosu kaldı o da PSU'nun kablolarından çoğuna uyuyor. Sıkıntı ise ekran kartımı daha almamış olmam bu yüzden ekran kartı kabloları serbest şu an. Bu rgb kontrolcüsünü hangi kabloya takıcağım konusunda da kararsızım.
System fan var anakartta buraya kasanın içinden çıkan kablo tam uyuyor ve bu kablo 4 tane kablo girişine sahip fanları takmak için sanki ama fanlarda 3 diş var ve bu fanların kablosuna tam uyan bir şey bulamadık bu dediğimiz yere taktık yinede. Hepsinden 1 er diş boşluk kaldı. Kasayı çalıştırdık işlemci fanı ve kasanın fanları dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. B450m s2h anakartın ekrana görüntü vermesi gerek değil mi?
Kısacası yardım edin fan ve renkler oldu ama görüntü gelmiyo ekrana normal mi ekran kartı olmadığı için?
System fan var anakartta buraya kasanın içinden çıkan kablo tam uyuyor ve bu kablo 4 tane kablo girişine sahip fanları takmak için sanki ama fanlarda 3 diş var ve bu fanların kablosuna tam uyan bir şey bulamadık bu dediğimiz yere taktık yinede. Hepsinden 1 er diş boşluk kaldı. Kasayı çalıştırdık işlemci fanı ve kasanın fanları dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. B450m s2h anakartın ekrana görüntü vermesi gerek değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kısacası yardım edin fan ve renkler oldu ama görüntü gelmiyo ekrana normal mi ekran kartı olmadığı için?