TRSTEADY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,478
M100a akrilik panel m100r tamperli camPeki bu kasanın M100Rdan farkı nedir?Her şeyi aynı gibi gözüküyor ama M100R daha pahalı.
M100a akrilik panel m100r tamperli camPeki bu kasanın M100Rdan farkı nedir?Her şeyi aynı gibi gözüküyor ama M100R daha pahalı.
Alınır ama akakçe den 100-200TL daha ucuza bulunabiliyorArkadaşlar bunun PSU'su nasıldır? Fiyat olarak iyi mi?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Boyutu spec delta ile aynıKasanın boyutları nasıl? Küçük gibi geldi gözüme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Dark Maxima V20 Temperli Cam Yan Panel, 2x20cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yepyeni Dark MAXIMA V20, 2x20CM ve...www.teknobiyotik.com
Şunlardan birini de alabilirsin güzel kasalar ikiside. 1100 TL yede psu bulursan güzel güzel kullanırsın
Çok sıkıntı olur mu akrilik panel?M100a akrilik panel m100r tamperli cam
Hayır akrilik paneli plastik cam gibi düşünÇok sıkıntı olur mu akrilik panel?
Tamamdır teşekkür ederim.Hayır akrilik paneli plastik cam gibi düşün
Teşekkür ederimKasanın ön tarafına yapabilirsen kendin bir modlama yap, PSU CV650, ortalama bir ünite. İç yapısını merak edersen atayım:
Alıntıyı görüntüle
Artmış demek ki. Ben 1 ay önce sordum.Daha dün konuştum .d
275 olsaydı dün sipariş verirdimArtmış demek ki. Ben 1 ay önce sordum.