Atar yapmadım.Tamam anladık atar yapma
Atar yapmadım.Tamam anladık atar yapma
Bazı kişiler yaşamış ses sorunu ama bu senin de yaşayacağın anlamına gelmez. Yaşarsan da servise gönderirsin.ses de önemli bir faktör. hydro k çok mu sesli?
Spec delta kullanıyorum. Gayet sessiz.ses de önemli bir faktör. hydro k çok mu sesli?
hava sirkülasyonundan memnun musunuz? ekstra ekleme yaptınız mı fan olarak? bi de işlemci soğutmayı nasıl sağlıyorsunuz? teşekkür ederimSpec delta kullanıyorum. Gayet sessiz.
hava sirkülasyonundan memnun musunuz? ekstra ekleme yaptınız mı fan olarak? bi de işlemci soğutmayı nasıl sağlıyorsunuz? teşekkür ederimBen Corsair tercih ederim ki ettim de. Herhangi bir ses sorunu falanda yok şuana kadar bende.
Her şey stok. 73 derecenin üstüne çıkmadı daha. Hava sirkülasyonu gayet güzel memnunum genel olarak kasamdan.hava sirkülasyonundan memnun musunuz? ekstra ekleme yaptınız mı fan olarak? bi de işlemci soğutmayı nasıl sağlıyorsunuz? teşekkür ederim
Ben ayda 1 kez temizliyorum muhakkak. Genel olarak toz filtreleri yeterli oluyor ama 2 ay temizlemediğim oldu ve ısınmalar başladı haliyle. Temiz kullanmanız lazım biraz.toz durumu nedir acaba?
Mesh panelli yapısından dolayı msi tercih et bence. 3 fanlı olmasına rağmen daha kaliteli. Daha iyi hava akışı olur. Hem fsp kalitesi belli zatenCorsair Carbide SPEC-DELTA 820,80 TL
MSI MAG FORGE 100M (469tl) + FSP Hydro K 500W Power Supply (373tl)=842tl
arkadaşlar sizce doğru seçim hangisi olur?
Bende de Spec Delta var. Her şey stok, ekstra fan falan yok. İşlemci 68 ekran kartı 73 dereceyi geçmiyor. Gayet sessiz de. Tercih edilebilirhava sirkülasyonundan memnun musunuz? ekstra ekleme yaptınız mı fan olarak? bi de işlemci soğutmayı nasıl sağlıyorsunuz? teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hava sirkülasyonundan memnun musunuz? ekstra ekleme yaptınız mı fan olarak? bi de işlemci soğutmayı nasıl sağlıyorsunuz? teşekkür ederim