Işık mışık desen en güzeli AMD'nin kendi wraith prism soğutucusunda. 150 liraya mı ne aldım ben. 3 ayrı bölgesinin ışıklarını istediğin gibi ayaralyabiliyorsun. Hatta fanı dönmüyormuş gibi bile gösterebiliyorsun ışıkla. hiçbir zaman da işlemcim 77 dereceyi geçmedi. Termal kısmayı 95 derecede yapmaya başlayan bir işlemci bu. Sıvı soğutmaya vereceğin parayı üstüne koy 5600x alacağına 5800x veya indirimde bulursan 5800x3d al. Nasıl kafa anlamıyorum.
Ürün yeni elime ulaştı montajını yaptım herhangi bir sorunu yok bazı arkadaşlar direkt cw sorunu ile gelebiliyor demişti şu anlık çok sessiz umarım hep sessiz kalır
Ürün yeni elime ulaştı montajını yaptım herhangi bir sorunu yok bazı arkadaşlar direkt cw sorunu ile gelebiliyor demişti şu anlık çok sessiz umarım hep sessiz kalır
Hayırlı olsun. Bende yaklaşık 2 senedir siyahını kullanıyorum. Gayet sorunsuz. Bu arada güç kaynağının fanı kasa içerisine bakıyor olarak gördüm eğer öyleyse değiştirmenizde fayda var.
Hayırlı olsun. Bende yaklaşık 2 senedir siyahını kullanıyorum. Gayet sorunsuz. Bu arada güç kaynağının fanı kasa içerisine bakıyor olarak gördüm eğer öyleyse değiştirmenizde fayda var.