🔥İndirim CORSAIR CX750F RGB White Tam Moduler 750W PSU 1.999₺

Işık mışık desen en güzeli AMD'nin kendi wraith prism soğutucusunda. 150 liraya mı ne aldım ben. 3 ayrı bölgesinin ışıklarını istediğin gibi ayaralyabiliyorsun. Hatta fanı dönmüyormuş gibi bile gösterebiliyorsun ışıkla. hiçbir zaman da işlemcim 77 dereceyi geçmedi. Termal kısmayı 95 derecede yapmaya başlayan bir işlemci bu. Sıvı soğutmaya vereceğin parayı üstüne koy 5600x alacağına 5800x veya indirimde bulursan 5800x3d al. Nasıl kafa anlamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana demiyorum bu arada :)
Kardeşim daha önceden var sıvı soğutma napayım atayım mı, 5800x kullanacak da bir şey yapmıyorum, peşin peşin ne yargılıyorsun

Ürün yeni elime ulaştı montajını yaptım herhangi bir sorunu yok bazı arkadaşlar direkt cw sorunu ile gelebiliyor demişti şu anlık çok sessiz umarım hep sessiz kalır 😅

Ekler

• IMG_20230311_195958.jpg
    IMG_20230311_195958.jpg
    3.9 MB · Hit: 24
Ürün yeni elime ulaştı montajını yaptım herhangi bir sorunu yok bazı arkadaşlar direkt cw sorunu ile gelebiliyor demişti şu anlık çok sessiz umarım hep sessiz kalır 😅
Hayırlı olsun. Bende yaklaşık 2 senedir siyahını kullanıyorum. Gayet sorunsuz. Bu arada güç kaynağının fanı kasa içerisine bakıyor olarak gördüm eğer öyleyse değiştirmenizde fayda var.

Hayırlı olsun. Bende yaklaşık 2 senedir siyahını kullanıyorum. Gayet sorunsuz. Bu arada güç kaynağının fanı kasa içerisine bakıyor olarak gördüm eğer öyleyse değiştirmenizde fayda var.
Hocam o zaman rgb fan aşağıya bakar bir anlamı kalmaz rgb olmasının bana bu şekilde mantıklı geldi

Hocam o zaman rgb fan aşağıya bakar bir anlamı kalmaz rgb olmasının bana bu şekilde mantıklı geldi
Altta psu için açık alan varsa kasanın altını aydınlatıncada güzel görünüyor. Ama görüntü dışında sıcaklığı kasa içine atması iyi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,637
Üyeler
184,339
Son üye
Shawof
Geri