YavuzZX 80+ Bronze Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 612 Dahası Reaksiyon skoru 274 İsim Yavuz Balıkçıoğlu 1 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar kasamın fan ayarı ve cpu fan hızı sessizde olmasına rağmen kulaklık takmazsam rahatsız ediyor. sesi nasıl daha fazla düşürebilirim
Arkadaşlar kasamın fan ayarı ve cpu fan hızı sessizde olmasına rağmen kulaklık takmazsam rahatsız ediyor. sesi nasıl daha fazla düşürebilirim
FERRUM 80+ Gold Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 8,230 En İyi Cevap 2 1 Haziran 2021 #2 O kadar sesli değil aslında ama kulaklıksız rahatsız edebilir.Daha sessiz yapamazsınız muhtemelen bu fanlarla.
O kadar sesli değil aslında ama kulaklıksız rahatsız edebilir.Daha sessiz yapamazsınız muhtemelen bu fanlarla.
H3YPERİON3X 80+ Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 152 Dahası Reaksiyon skoru 113 İsim Metehan Akdeniz 1 Haziran 2021 #3 FERRUM yazmış: O kadar sesli değil aslında ama kulaklıksız rahatsız edebilir.Daha sessiz yapamazsınız muhtemelen bu fanlarla. Devamı için tıklayın... Bende böyle düşünüyorum..
FERRUM yazmış: O kadar sesli değil aslında ama kulaklıksız rahatsız edebilir.Daha sessiz yapamazsınız muhtemelen bu fanlarla. Devamı için tıklayın... Bende böyle düşünüyorum..
YavuzZX 80+ Bronze Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 612 Dahası Reaksiyon skoru 274 İsim Yavuz Balıkçıoğlu 1 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 H3YPERİON3X yazmış: Bende böyle düşünüyorum.. Devamı için tıklayın... peki teşekkürler