Neler Yeni

Corsair H150 RGB 360 mm CPU PUMP RGBSINI YAPAMIYORUZ ! YARDIM PLS

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Korkmaz
Selamlar arkadaşlar. 6 ay önce ben aldım şimdide bir arkadaşım almış benden habersiz sorsa alma derdim belki :) Ürün harıka performans efso ama abi çözemedik.
Benim sistemimde AM5 - Gigabyte B650M GAMING X AX - Kasam Cooler Master TD500 v2 Mesh- Herşeyi doğru takıyoruz ama olmuyor. Bılgısayarcılara goturdum Radyatörün üzerindeki fanları rgb olarak kasadan kontrol edebılıyorum ama işlemci soğutucununki hiç yanmıyor bile. Anakartta başka giriş bulamadık yer yok. Başka yerlere takınca calışmıyor. Onu tak bunu cıkar vs vs her yol denenıyor ama orası calısmıyor. Salladım artık performans guzel ıslemcı buz gıbı dedım rgb olmasın ee şimdi arkadaşta aldı aynı sorun AM4 anakartta Asus marka onunkide b550 gerısını hatırlayamadım Kasası full cam olan kasalardan rgb controllerlı felan ee dedım baba hayırdır. Yabancı sıtelerde baktım baya bu sorunu yaşayan olmus ama cozum bulan mantıklı bısı sunan olmamış yada anlayamadık ınkılıccemız mı yetmedı noldu bılemedım =)
Bızım tayfadan mutlaka kullanan vardır bununla karşılaşmıştır dıyerek buraya yazmak ıstedım. Yardımlarınızı beklıyorum teşekkurler dostlar.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-04-03 at 10.11.23.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-03 at 10.11.23.jpeg
    322.3 KB · Hit: 49
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye