Neler Yeni

Yardım CORSAİR H150İ iCUE CAPPELİX XT 360mm NASIL AYARLARIM (POMPA FAN RPM)

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tarık
Kolay gelsin arkadaşlar, ryzen 7 7800x3d işlemcim yukarıda yazılı olan sıvı soğutucu ile black ops6 cyberpunk 2077 tarzı oyunlarda 56-66 arası sıcaklık değerleri almakta pompa ve fan rpmlerini balanced ayarda tutmaktayım (750rpm) sizce bu değerler iyi mi yoksa ekstra yazılmından bir ayar yapmam gerekiyor mu? sizlere zahmet yön verirseniz sevinirim, yazılımını tam anlamıyla kullanamadım çözemedim yani kısaca

Baycan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
can yenen
dayı 56 66 çok iyi hiç dokunma balanced'de takıl baktın 70 80 dereceleri görüyorsun extreme çekebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende 13700k ile h150 i elite kullanıyorum 65 derece üstü görmüyo hiçbir oyunda 5.6 ghz overclockla

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dayı 56 66 çok iyi hiç dokunma balanced'de takıl baktın 70 80 dereceleri görüyorsun extreme çekebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende 13700k ile h150 i elite kullanıyorum 65 derece üstü görmüyo hiçbir oyunda 5.6 ghz overclockla
Eyvallah usta cevap için o zaman bu sabit ayarlarda arkaya bakmadan devam ediyorum sağolasın yine de başka kritik bir ayar var mı yazılımdan yana bildiğin veya uyguladığın

Baycan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
can yenen
Eyvallah usta cevap için o zaman bu sabit ayarlarda arkaya bakmadan devam ediyorum sağolasın yine de başka kritik bir ayar var mı yazılımdan yana bildiğin veya uyguladığın
yok vallaha hocam ama biostan ayar yaptım ben 60 derece üstü çıkınca aio ve kasa fanlarını max rpm çalıştırıyorum sadece oyun oynarken ve render alırken olduğu için rahatsız etmiyo sanada öneririm aynısını

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok vallaha hocam ama biostan ayar yaptım ben 60 derece üstü çıkınca aio ve kasa fanlarını max rpm çalıştırıyorum sadece oyun oynarken ve render alırken olduğu için rahatsız etmiyo sanada öneririm aynısını
Anladım, dostum çok sağolasın

Top Bottom