Celtinordic
80+
Alınır mı indirimde şuan? https://www.itopya.com/corsair-harpoon-rgb-pro-fps-moba-12000-dpi-optik-sensor-siyah-gaming-mouse/
Ne gibi artıları var bunun karşısında?Omen 600 varken buna bakma
100 TL daha fazla vermek lazım hocam .30 TL fazla ver adam gibi yerden al. En azından itopya gibi müşteri hizmetlerinin rezalet olduğu yere para kazandırtmazsın.
. Elinin oturcağından eminsen alNe gibi artıları var bunun karşısında?
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 TL daha fazla vermek lazım hocam .
Neden?Omen 600 varken buna bakma
sensörü daha iyi diye hatırlıyorum omen de 3360 sensör var ama Harpoonu çok bilmiyorumNeden?
Bilmediğin bir şey hakkında neden yorum yapıyorsun?sensörü daha iyi diye hatırlıyorum omen de 3360 sensör var ama Harpoonu çok bilmiyorum
bilgilendirme için sağolda ben omen 600 heryerde öneriliyor ve iyi bir mouse olarak biliyorum ki bence bu bütçede iyi bir mouseBilmediğin bir şey hakkında neden yorum yapıyorsun?
Aralarında anlayabileceğin bir sensör farkı yok. Harpoon RGB Pro'da PMW3327, OMEN 600'de PMW3360 var.
PixArt PMW3360
- Tür: Optik
- Maksimum DPI: 12.000
- Maksimum Hızlanma: 50g
- Maksimum IPS: 250
PixArt PMW3327
- Tür: Optik
- Maksimum DPI: 6.200
- Maksimum Hızlanma: 30g
- Maksimum IPS: 220
Her yerde önerilmesi, bu bütçedeki tüm mouse'lardan iyi olduğu anlamına gelmez. Yazılımı yok, yazılımının olmasını istiyorsa Harpoon RGB Pro alabilir.bilgilendirme için sağolda ben omen 600 heryerde öneriliyor ve iyi bir mouse olarak biliyorum ki bence bu bütçede iyi bir mouse