selam arkadaşlar sipariş ettğim kulaklık corsair hs35 bugün elime ulaştı 30 önce falan bende ayrıcıyı kullanarak bilgisayarıma bağladım fakat kulaklık çalışıyor ama karşı tarafa ses gitmiyor yardımcı olursanız sevinirim
Düğmesine bastın mı?selam arkadaşlar sipariş ettğim kulaklık corsair hs35 bugün elime ulaştı 30 önce falan bende ayrıcıyı kullanarak bilgisayarıma bağladım fakat kulaklık çalışıyor ama karşı tarafa ses gitmiyor yardımcı olursanız sevinirim
Kulaklıkta bir problem yoktur.selam arkadaşlar sipariş ettğim kulaklık corsair hs35 bugün elime ulaştı 30 önce falan bende ayrıcıyı kullanarak bilgisayarıma bağladım fakat kulaklık çalışıyor ama karşı tarafa ses gitmiyor yardımcı olursanız sevinirim
Ses efektine gel oradan kayıt bölümünde mikrofon gözükmesi lazım orada gözüküyor mu bak orada devre dışı ise onu aktif et.selam arkadaşlar sipariş ettğim kulaklık corsair hs35 bugün elime ulaştı 30 önce falan bende ayrıcıyı kullanarak bilgisayarıma bağladım fakat kulaklık çalışıyor ama karşı tarafa ses gitmiyor yardımcı olursanız sevinirim
hayırDüğmesine bastın mı?
Sol altta mikrofon tuşu var ona bas. Mici açıp kapatmaya yarıyor.hayır
ses geliyor masaüstü kullanıyorum hangi driverKulaklıkta bir problem yoktur.
Ses geliyor mu?
Sürücüler güncel mi?
Laptop mu kullanıyorsun?
mic girişi gözüküyor ve takılı değil yazıyorSes efektine gel oradan kayıt bölümünde mikrofon gözükmesi lazım orada gözüküyor mu bak orada devre dışı ise onu aktif et.
o zaman mikrofonu yanlış yere takmışsın kasanın arkasına anakart yerinde tek tek dene orası takılı olana kadar simgelerini görüyorsan mikrofon işareti vardır.ses geliyor masaüstü kullanıyorum hangi driver
Mesaj otomatik birleştirildi:
mic girişi gözüküyor ve takılı değil yazıyor
bununla birlikte kullanıyorum zatenAdaptör kulanman lazımAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı kulaklık bende de var.Bildiğimden konuşuyorum.Kablo siyah renkten çıkıyor.