serhat_srnn
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Gençler corsair hs50 pro aldım fakat İCUE yazılımı kulaklığı görmüyor sebebi ne olabilir yazılım desteklemiyor mu sizce,kullananlar varmıdır yardımcı olabilecek?
Peki herhangi bir ses kartı alsam olurmu corsairin kendi ses kartını bulamıyorum mesela hyperx ses kartı alsam da aynısı olurmu yoksa corsair mi almalıyım illa ya da önerebilecğin bir ses kartı varmıdırHs50 pro yazılım desteklemiyor. Yazılım için ses kartı lazım o da hs60larda var yani usb giriş
Yazılım yok yani kontrol edemezsin. Böyle devam. İstersen iade et ama kulaklık nasıl sence?Peki herhangi bir ses kartı alsam olurmu corsairin kendi ses kartını bulamıyorum mesela hyperx ses kartı alsam da aynısı olurmu yoksa corsair mi almalıyım illa ya da önerebilecğin bir ses kartı varmıdır
Yazılım yok yani kontrol edemezsin. Böyle devam. İstersen iade et ama kulaklık nasıl sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazılım istersen HS60 al ama HS50 PRO daha iyidir.
O konuda bi fikrim yok bilenler cevaplar umarımPeki herhangi bir ses kartı alsam olurmu corsairin kendi ses kartını bulamıyorum mesela hyperx ses kartı alsam da aynısı olurmu yoksa corsair mi almalıyım illa ya da önerebilecğin bir ses kartı varmıdır
Kanka micin tam oturduğundan emin ol. İlk takarken zorluyor baya. Arkadan da kontrol et kapalı mı mic diye.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka kulaklık hoş kanka yazılım yok işte bide laptopta kullanıyorum mikrofonu çalışırramıyorum bi çalılıyo çi çalışmıyo ona sinir oldum bende galiba driverla alakalı bişey çözemiyorum