Neler Yeni

Yardım Corsair HS80 kurulumunu yapamıyorum(Çözüldü)

Merhaba arkadaşlar corsair hs80 kulaklığını aldım fakat kulaklığı bir türlü pc ye bağlayamıyorum icue yazılımını indirdim kurdum fakat olmuyor

louis bloom

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar corsair hs80 kulaklığını aldım fakat kulaklığı bir türlü pc ye bağlayamıyorum icue yazılımını indirdim kurdum fakat olmuyor
hocam bir kurulum gerekmiyor ki hs70 kullaniyorum wireless model bu da bluetooth usb sini takiyorsun kulaklgii aciyorsun pc goruyor direkt kulakligi sonra cihaz hazirlaniyor diyor geliyor ardindan icue yi indirip detayli ayarlari yapiyorsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bir kurulum gerekmiyor ki hs70 kullaniyorum wireless model bu da bluetooth usb sini takiyorsun kulaklgii aciyorsun pc goruyor direkt kulakligi sonra cihaz hazirlaniyor diyor geliyor ardindan icue yi indirip detayli ayarlari yapiyorsun
hocam olmuyor işte hiçbir şekilde çalışmıyor ses gelmiyor

louis bloom

80+ Silver
hocam olmuyor işte hiçbir şekilde çalışmıyor ses gelmiyor
muhtemelen yeni aldiniz aldiginiz yere gonderin degisimini isteyin cunku corsair hs serisindeki wirelesslar ek bi kurulum istemiyor hs70 i ek kurulumsuz tak calistir olrak actim daha icue ayarini bile yapmadim 6 aydir

muhtemelen yeni aldiniz aldiginiz yere gonderin degisimini isteyin cunku corsair hs serisindeki wirelesslar ek bi kurulum istemiyor hs70 i ek kurulumsuz tak calistir olrak actim daha icue ayarini bile yapmadim 6 aydir
itopyadan almıştım hocam uğraşıp durucam bu sıkıntılı üründen yani 🤦‍♂️

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Efe

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Efe

louis bloom

80+ Silver
kulaklıkta açma kapama tuşu falan var mı?

Benim bildiğim taktığın zaman çalışması gerek.

belki de şarjı bitmiştir?
hocam zaten bende 6 aydir hs70 kullanicisiyim tek yaptigim o kucuk usb aparati anakartin usb portuna takip kulakligi tusundan acmak hic sarja vb de takmadim

kulaklıkta açma kapama tuşu falan var mı?

Benim bildiğim taktığın zaman çalışması gerek.

belki de şarjı bitmiştir?
hocam zaten bende 6 aydir hs70 kullanicisiyim tek yaptigim o kucuk usb aparati anakartin usb portuna takip kulakligi tusundan acmak hic sarja vb de takmadim
tamamdır hocam yaptım şuanda çalışıyor
kulaklığın şarjı yoktu şarj olsun diye kablolu bağladım ve kablosuz usb side takılı olunca sesi vermiyormuş kulaklığın usb kablosunu sökünce düzeldi kablosuz usb alıcıya bağlandı şuanda çalışıyor

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Efe
kulaklığın şarjı yoktu şarj olsun diye kablolu bağladım ve kablosuz usb side takılı olunca sesi vermiyormuş kulaklığın usb kablosunu sökünce düzeldi kablosuz usb alıcıya bağlandı şuanda çalışıyor
tamamdır, iyi geceler dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çözüldü işaretleyin isterseniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,021
Üyeler
172,765
Son üye
TH0R
Top Bottom