Neler Yeni

Corsair HS80 Max mikrofon sadece discordda boğuk

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkan
Dostlar merhaba, HS80 max kulaklığı kullanıyorum. Windows kayıt programında yada kendimi dinlediğimde ses gayet iyi geliyor fakat discordda arkadaşlarıma giden ses boğuk iki ses arasında dağlar kadar fark var. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege
Çözdünmü hocam

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
benim dc de bi sorun yok ayarları sıfırlamak mümkün mü öyle deneseniz. bende de aynı kulaklık var ama ses aynı geliyor

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim dc de bi sorun yok ayarları sıfırlamak mümkün mü öyle deneseniz. bende de aynı kulaklık var ama ses aynı geliyor
Bir çok kez ednedim kendi prograıyla vs fakat olmadı. Mikrofonda sesim kayıtlarda vs gayet iyi fakat dc de bir tık boğuk değişik gidiyor.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege
Bir çok kez ednedim kendi prograıyla vs fakat olmadı. Mikrofonda sesim kayıtlarda vs gayet iyi fakat dc de bir tık boğuk değişik gidiyor.
Kanka dün kafam yerinde degilken kurcaliyorduk arkadaslarla dc de bisey yaptim ayarlardan düzeldi sesimi arttirdim naptim mikrofon ayarlarindan hic hatirlamiyorum bi bak istersen

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkan
Kanka dün kafam yerinde degilken kurcaliyorduk arkadaslarla dc de bisey yaptim ayarlardan düzeldi sesimi arttirdim naptim mikrofon ayarlarindan hic hatirlamiyorum bi bak istersen
Nasıl bir ayart olduğuna bakma şansınız var mı? ben dc ayarlarında pek bir şey bulamadım.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege
Dc ayarlarinda degil ya valla hatirlamiyorum hatirlasam yardimci olucam da windows tan yaptigimi hatirliyorum bi tek

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkan
Dc ayarlarinda degil ya valla hatirlamiyorum hatirlasam yardimci olucam da windows tan yaptigimi hatirliyorum bi tek
Anladım teşekkürler. Aklınıza gelirse lütfen benimle paylaşınız.

Top Bottom