zeuswishing
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Üst kısım sıkıyor, uzun kullanımda baş ağrıtır gibi. Sizde böyle bir şey var mı?hs80in kablolusunu kullanan biri olarak gayet iyi olduğunu söyleyebilirim.
Üst kısım sıkıyor, uzun kullanımda baş ağrıtır gibi. Sizde böyle bir şey var mı?hs80in kablolusunu kullanan biri olarak gayet iyi olduğunu söyleyebilirim.
Bende kablolu versiyonunu kullanıyorum sıkma ve ağrıtma gibi bir durum yaşamadım 1 seneden fazladır kullanıyorum.Üst kısım sıkıyor, uzun kullanımda baş ağrıtır gibi. Sizde böyle bir şey var mı?
Kafam normalden büyük benim ama çok sıkmıyor tam tersine yastık gibiÜst kısım sıkıyor, uzun kullanımda baş ağrıtır gibi. Sizde böyle bir şey var mı?
Ben de hs80 max kullanıyorum ama yazılımdan pek memnun değilim. Öncelikle RGB rengini değiştiremiyorum hangi renge ayarlarsam ayarlıyım pembe yanıyor. Yazılım açıkken mikrofon ışığı kapalı olarak açılıyor. Batarya azken gelen uyarı sesleri falan kapanmıyor.6 aydır HS80 Max kullanıyorum Blackshark v2 pro ile arasında kalıp bunu almıştım. Beni çok memnun etti. Şarj süresi, ses kalitesi ve özellikle mikrofon kalitesinde çok başarılı. Ben 6 ay önce 6200'e almıştım şimdi daha uygunalanlara hayırlı olsun.