Neler Yeni

🔥İndirim CORSAIR HS80 MAX WIRELESS 5.999 TL🔥

Siyah

Beyaz

Geçenlerde 5200 civarına düşmüştü ama şu an en yakın fiyattan neredeyse 1500 lira daha uygun.
Oyuncu kulaklıkları mikrofon dışı leş, en iyi mikrofonlu kulaklıklar da max arici mikrofon kadar iyi ses verebiliyor yani mikrofonlar da pek iyi değil. Ya o dediğim iemi alın yada stüdyo kulaklığı çekin oyuncu kulaklığı nedir yahu

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
ibrahim
bende lethouser s12 110 dolar yani 3800 TL iken C3 wireless bakmam. S12 prosuda 135 dolar. S12 hepsinden daha kaliteli ses veriyor ekstra dac alırsanız performans artar.
Gereksiz, boş karşılaştırma.

1. 110 dolarlık ürünü TR ye sokamazsın, sokmaya kalkarsan o ürün sana 300+ dolara patlar.

2. Dünyanın en iyi kulaklığı da olsa hiç biri kafa üstünün rahatlığını veremez.

3. Uzun süreler kulak içi kulaklık kullanımının kulağa verdiği zararı araştırmanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

orası oyle olmuyor ama verılen bass lar kalıtesı batarya suresı agırlık vesaıre degısıyor her kulaklıkta
Yahu oyuncu kulaklığında neyin bası? araştır çoğunun ses kalitesi birbirinin benzeri zaten, farkı anlamak için profesyonel ses üzerine eğitim almış biri olman lazım. Şarj diyorsan da bilindik markaların çoğu yine benzer süreleri sunuyor, biri 5 saat de diğeri 50 saat değil.

1. 110 dolarlık ürünü TR ye sokamazsın, sokmaya kalkarsan o ürün sana 300+ dolara patlar.

3. Uzun süreler kulak içi kulaklık kullanımının kulağa verdiği zararı araştırmanı öneririm.
1-aldıktan sonra mail atiyosun adamlara durumu anlatiyosun fiyatını 10 dolarmış gibi göndermelerini istiyosan egerki yapıyorlarsa hallediyorlar Max PTT ile gelirse 10 dolar gümrük vergisi var 250 TL yani.

2-asil kafa üstü hiç rahat değil kafanı baskılayabiliyor saçını bozuyor vb. Ben rahat edemedim.

3- bence asıl sen araştır buda örnek olsun bundan sonra biraz daha araştır bakalım :Dd büyük patlattı.

Küçük ve genelde mikrofon, ANC gibi dertleri olmadığından ses kalitesi isteyenler için aşırı F/P ürünlerdir. Genelde odyofiller ve ses mühendisleri tarafından müzikteki en ince detayı bile duyabilmek ve çok zevkli bir ses performansı yaşamak için kullanılırlar. Hem müzik hem de oyun için en f/p modellerdir. Çoğu proflar kullanır.

Yahu oyuncu kulaklığında neyin bası? araştır çoğunun ses kalitesi birbirinin benzeri zaten, farkı anlamak için profesyonel ses üzerine eğitim almış biri olman lazım. Şarj diyorsan da bilindik markaların çoğu yine benzer süreleri sunuyor, biri 5 saat de diğeri 50 saat değil.
Ayrıca neresi gereksiz onu anlayamadım? Oyuncu kulakliklarinin hepsi aynı demişsin zaten orda bi tık sacmaladin her neyse. Stüdyo kulaklığı yada iem oyuncu kulaklıklarindan her anlamda iyidir kulakustu istiyorsanız stüdyo kulaklığı istemiyorsanız iem alın geçin bunlardan daha iyi ses verir.

Son düzenleme:

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
eyyüb
kullanıyorum parasının kuruşunu kadar hak eden kulaklık.
hyperx cloud alpha
sound blaster z se ses kartından geçtim.
ses kablosuz kulaklık için aşırı fazla bile.
şarj süper gidiyor
microsoft dollby satın aldım 50 tl civarı eq ayarları vardı onu yaptım.
mikrofonu söylemeye gerek yok.
yazılım sorunlu felan denmiş hiç bir problem yok tek mic ışığı kapanmıyor.
4 odalı evde nereye gidersem gidim hiç bir kesinti yok millet kesiliyor diyordu ve duvarlar kalın eski ev mutfakta bile rağat rağat konuşuyorum.
hem telefon hem pc bağlama özelliği var.
mikrofon yukarı kaldırınca kapanıyor aşağı indirince açılıyor.
padlar değiştirile biliyor.
dışardan ses duymuyorum.
padler sağlam ve dağa kaliteli padlar ve kafa bant kısımları satılıyor memory foam tarzı gibi kafa bantları var bulursanız dağa rağat olabilir üst taraf için.
terleme yok.
5200 tl aldım.
- yönü
3 saat üstü takınca normal olarak ağrı yapıyor kafa küçük değil ve aşırı bir ağrı değil ve aşırı sıkmıyor çoğu kulaklıktan iyi derecede diyelim.
kablolu kullanım yok.
mik çıkmıyor ama engel teşkil etmiyor.
dollby de e.q güzel ayarlamassanız yüksek seste tiz cızırtı gibi geliyor ama ayar düzgün olursa yapmıyor.

düşüncem her stüdyo kulaklıkları kadar kaliteli olmayabilir ama bazılarında kaliteli desek yeridir.
Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz dan dağa iyi bir seçenek fiyat olarak.
SteelSeries Arctis Nova Pro Kablosuz alamıyorsanız en iyi seçenek gibi.
kısaca kablosuz kulaklık isteyen için aşırı iyi bir seçenek.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
ibrahim
1-aldıktan sonra mail atiyosun adamlara durumu anlatiyosun fiyatını 10 dolarmış gibi göndermelerini istiyosan egerki yapıyorlarsa hallediyorlar Max PTT ile gelirse 10 dolar gümrük vergisi var 250 TL yani.

2-asil kafa üstü hiç rahat değil kafanı baskılayabiliyor saçını bozuyor vb. Ben rahat edemedim.

3- bence asıl sen araştır buda örnek olsun bundan sonra biraz daha araştır bakalım :Dd büyük patlattı.

Küçük ve genelde mikrofon, ANC gibi dertleri olmadığından ses kalitesi isteyenler için aşırı F/P ürünlerdir. Genelde odyofiller ve ses mühendisleri tarafından müzikteki en ince detayı bile duyabilmek ve çok zevkli bir ses performansı yaşamak için kullanılırlar. Hem müzik hem de oyun için en f/p modellerdir. Çoğu proflar kullanır.

Ayrıca neresi gereksiz onu anlayamadım? Oyuncu kulakliklarinin hepsi aynı demişsin zaten orda bi tık sacmaladin her neyse. Stüdyo kulaklığı yada iem oyuncu kulaklıklarindan her anlamda iyidir kulakustu istiyorsanız stüdyo kulaklığı istemiyorsanız iem alın geçin bunlardan daha iyi ses verir.
''egerki yapıyorlarsa hallediyorlar''

Boşuna gılgamış destanı yazmışsın, ciddi ciddi şuradan sonrasını okumadım çünkü boş. Yok firmaya mail at, yok 10 dolar göstersin falan ki kendi bile şüpheli yapıyorlarsa falan diyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Adnan
bende lethouser s12 110 dolar yani 3800 TL iken C3 wireless bakmam. S12 prosuda 135 dolar. S12 hepsinden daha kaliteli ses veriyor ekstra dac alırsanız performans artar.
en baba kulaklık hangisi pcde kullanmak için. kablosuz

Boşuna gılgamış destanı yazmışsın, ciddi ciddi şuradan sonrasını okumadım çünkü boş. Yok firmaya mail at, yok 10 dolar göstersin falan ki kendi bile şüpheli yapıyorlarsa falan diyor :D
hayır dostum benim her firma yapmıyor bunu bu yüzden dedim zaten alacağın belli 2 3 yer var mesela Shenzhen audio yapıyor linsoul yapıyor. Sende cevap vermemek için iyi bahane bulmuşsun. Yol al hadi.

puahahahah çok güldüm buna bak.

5k bandında

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Adnan
hayır dostum benim her firma yapmıyor bunu bu yüzden dedim zaten alacağın belli 2 3 yer var mesela Shenzhen audio yapıyor linsoul yapıyor. Sende cevap vermemek için iyi bahane bulmuşsun. Yol al hadi.

puahahahah çok güldüm buna bak.

5k bandında
knk attığın kulaklık kablolu, bide plastik dandik bişey gibi duruyor kablosuz versiyonuda yokmuş, kablosuz olarak en iyisi hangisi? 10kda olur

knk attığın kulaklık kablolu, bide plastik dandik bişey gibi duruyor kablosuz versiyonuda yokmuş, kablosuz olarak en iyisi hangisi? 10kda olur
Dışarıya ses vermesi önemli değilse açık kulaklık al, açık kulaklık sesi dışarıya verdiği için sesi dışarıdan alacaksın bu yüzden en iyi sesi açık kulaklıkta kasarsın

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Erdem çay

Hocam bu iem kulaklıklar için kafa üstü kulaklıklar kadar rahat nasıl mic ile takım yapıyorsunuz. Yada bunlarda mic olan yok mu kaliteli

Owlore

80+
kullanıyorum parasının kuruşunu kadar hak eden kulaklık.
hyperx cloud alpha
sound blaster z se ses kartından geçtim.
ses kablosuz kulaklık için aşırı fazla bile.
şarj süper gidiyor
microsoft dollby satın aldım 50 tl civarı eq ayarları vardı onu yaptım.
mikrofonu söylemeye gerek yok.
yazılım sorunlu felan denmiş hiç bir problem yok tek mic ışığı kapanmıyor.
4 odalı evde nereye gidersem gidim hiç bir kesinti yok millet kesiliyor diyordu ve duvarlar kalın eski ev mutfakta bile rağat rağat konuşuyorum.
hem telefon hem pc bağlama özelliği var.
mikrofon yukarı kaldırınca kapanıyor aşağı indirince açılıyor.
padlar değiştirile biliyor.
dışardan ses duymuyorum.
padler sağlam ve dağa kaliteli padlar ve kafa bant kısımları satılıyor memory foam tarzı gibi kafa bantları var bulursanız dağa rağat olabilir üst taraf için.
terleme yok.
5200 tl aldım.
- yönü
3 saat üstü takınca normal olarak ağrı yapıyor kafa küçük değil ve aşırı bir ağrı değil ve aşırı sıkmıyor çoğu kulaklıktan iyi derecede diyelim.
kablolu kullanım yok.
mik çıkmıyor ama engel teşkil etmiyor.
dollby de e.q güzel ayarlamassanız yüksek seste tiz cızırtı gibi geliyor ama ayar düzgün olursa yapmıyor.

düşüncem her stüdyo kulaklıkları kadar kaliteli olmayabilir ama bazılarında kaliteli desek yeridir.
Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz dan dağa iyi bir seçenek fiyat olarak.
SteelSeries Arctis Nova Pro Kablosuz alamıyorsanız en iyi seçenek gibi.
kısaca kablosuz kulaklık isteyen için aşırı iyi bir seçenek.
Mik ışığını kapalıyken kastediyorsanız doğru hocam da mik açıkken ışığı kapatılabiliyor. Ama kesilme muhabbeti 10 metrede falan kesiliyor bende 20 metre olayı baya yalan.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ula bende 5100 sandım, 6k indirimsiz hali

Top Bottom