Genel kullanımından ve oyun performansından memnun musunuz hocamHocam öncelikle selamlar
Corsair i bilmem ancak Steelseries konusunda sorularınız var ise cevaplayabilirim. Yaklaşık 1 senedir Nova 4 wireless Kullanıyorum.
aralarındaki tek fark biri bluetooth lu diğeri değil.
Hocam rahatlık olarak cidden güzel, kafayı yormuyor, terletmiyor(deri pedleri yok, bezden yapılmış)Genel kullanımından ve oyun performansından memnun musunuz hocam
uygulaması gayet kolay kullanıma sahip ek olarakHocam rahatlık olarak cidden güzel, kafayı yormuyor, terletmiyor(deri pedleri yok, bezden yapılmış)
pedler bez olduğu için deforme olması çok çok daha zor, deri gibi bi süre sonra dökülme sorunu yok yani kısaca
şarj durumu olarak günlük bilgisayarda 6-7 saat vakit geçiren insanım, ona rağmen minimum 5 gün civarı şarj ı gidiyor.
çekme performansı da gayet iyi
kendi evim 2+2 şeklinde ve büyük bi evdeyim, evin diğer ucuna kadar hemen hemen çekiyor.
Oyun performası olarak tamamen oyun odaklı yapılmış bir kulaklık, müzik konusunda biraz zayıf kalıyor.
Ama corsair in de bu durumda iyi olduğunu çok sanmıyorum.
Müzik konusunda Razer ürünleri güzel performans sağlıyor.
mikrofonu aşırı iyi sayılmaz, çok çok kötü de sayılmaz.Hocam rahatlık olarak cidden güzel, kafayı yormuyor, terletmiyor(deri pedleri yok, bezden yapılmış)
pedler bez olduğu için deforme olması çok çok daha zor, deri gibi bi süre sonra dökülme sorunu yok yani kısaca
şarj durumu olarak günlük bilgisayarda 6-7 saat vakit geçiren insanım, ona rağmen minimum 5 gün civarı şarj ı gidiyor.
kendi evim 2+2 şeklinde ve büyük bi evdeyim, evin diğer ucuna kadar hemen hemen çekiyor.
Oyun performası olarak tamamen oyun odaklı yapılmış bir kulaklık, müzik konusunda biraz zayıf kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
uygulaması gayet kolay kullanıma sahip ek olarak
Deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim hocam bende dün hs80 wireless sipariş etmiştim ama kulaklık konusunda beğenen ve beğenmeyen bir çok insan var o yüzden karar vermek çok zor oluyor tekrardan sağolunHocam rahatlık olarak cidden güzel, kafayı yormuyor, terletmiyor(deri pedleri yok, bezden yapılmış)
uygulaması gayet kolay kullanıma sahip ek olarak
mikrofonu aşırı iyi sayılmaz, çok çok kötü de sayılmaz.
söylediklerniz net ve anlaşılır onda sıkıntı yok ama tonlama olarak biraz garip gelen bi mikrofonu var.
Ne demek rica ederim.Deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim hocam bende dün hs80 wireless sipariş etmiştim ama kulaklık konusunda beğenen ve beğenmeyen bir çok insan var o yüzden karar vermek çok zor oluyor tekrardan sağolun