2299₺ corsair hs80. Bendeki laptop acer nitro an515-45-r8un ryzen 5600h'lı DTS X ibaresi var. Ne işe yarıyor bilmiyorumda oyuncu laptopu olarak geçiyor. İş görür sanırım bunun kartı.
Hocam 2299 TL ye nerede var? Link atabilir misin?
2299₺ corsair hs80. Bendeki laptop acer nitro an515-45-r8un ryzen 5600h'lı DTS X ibaresi var. Ne işe yarıyor bilmiyorumda oyuncu laptopu olarak geçiyor. İş görür sanırım bunun kartı.
Hayır hocamEk olarak onu bu kanaldan almıştımAma aklımda hs80 in tiz sorunu var. Deneyimi olan birini bulmaya çalışacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@_Emir hocam sizin HS80 iniz bu ayardayken (sizin başka bir konuda attığınız) kulaklığın tizlerinden şikayetçi oldunuz mu?Alıntıyı görüntüle
Hocam 2299 TL ye nerede var? Link atabilir misin?
Hayır hocamEk olarak onu bu kanaldan almıştım
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011238-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
İtopyada var, sürekli indirime sokuyorlar kulaklığı zaten. İndirimli falan gösteriyorlarda aslında indirimli fiyatı gerçek fiyatı yani almadan razerlara falanda bi göz gezdir bence. Ben ses kalitesinden yana sorun olacağını düşünmüyorum hs80'de corsair ürünlerinin konforundan çekiniyorum biraz üstte kullanan birisi memnun olduğunu söyledi ama.Hocam 2299 TL ye nerede var? Link atabilir misin?
Evet kafa bandı kısmı ağrıtıyor.Öncelikle cevap için teşekkürler. Pedler dışında kafa bandı kısmında ağrı oluyormu ?